Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koji grad nosite u srcu ?

Započeo autentik, 11-11-2007, 00:38:42

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Verovatno svako od Vas ima jedan grad lepih uspomena na mladost, na neke lepe ili neobične doživljaje, rađanje novih snova, nove ljubavi, novih staza...

Ukoliko budete dobro raspoloženi za pisanje, napišite nekoliko reči o Vašem lepome gradu .  :aq04:

sky

autentik

bebironac

Bila sam u inostranstvu,ali ni jedan grad nije zauzeo moje srce kao Kragujevac...prelepe uspomene nosim iz tog perioda zivota...

jagodinka_

"ceo svet obidjoh Jagodinu nigde ne nadjoh"

posmatrac

Djacko doba: Cuprija

Pogled kroz sunce na Crni Vrh.

government

Andrijana

Luna

kad sam ovde ,u srcu mi je Paracin.
kad sam kuci,u mislima mi je Berlin.
za obadva me veze jako puno i mislim da bi mi bilo tesko da moram da se odreknem jednog od njih.

Fanta

Betty Boop

mogu da odem na kraj sveta ali JAGODINU uvek nosim u srcu i kad god se vracam vec pri ulasku u grad srce pocinje jako da mi lupa i osecam se fenomenalno.

zdravlje

Maza

Posle Jagodine   :xq011:....Prag i Venecija...

Maza

Mada se Venecija dosta komercijalizovala, mestani se sele zbog naleta turista i visokog vodostaja usleg globalnog zagrevanja , tako da kada uporedim moje utiske sa utiscima moje mame koja je bila pre vise decenija , znacajno se razlikuju...
da ne spominjem sto sada voznja gondolom kosta 100 EUR, a u to doba svaki student je to sebi mogao da priusti....
Sigurno je najlepse doziveti Veneciju u doba maskenbala tj. karnevala, ali....takvi maskenbali su privilegija imucnih...

Maza

Prag je Bec, Pariz i jos mnogo prestonica u jednom gradu....
Karlovy Vary...

autentik

pa ti si baš proputovala ... svaka čast

ignja