Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jagodina i radio stanice

Započeo Louis, 31-03-2008, 13:22:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Louis

Koje bi po Vama radio stanice mogle da budu reprezentativne po pogledu Jagodine? :aq15:
Normalno na lokalnom nivou!

Fanta

pa ono sto stvarno vredi dobilo je frekvenciju ;)

GODO

Ja uvek od radio Jagodine ocekujem da bude pravi lokalni radio ali to ne znaci da ocekujem i da se najvise slusa na lokalu. Prosto receno ocekujem da cujem da krece emisija u kojoj ce sat i vise da razgovaraju o necemu ali ja to verovatno necu i da slusam do kraja.  Na svakoj drugoj drugoj stanici prica duza od 5 minuta me najblaze receno iznenadi.
Posto volim radio i bas ga slusam,bas me zanima kako ce Jagodina da uklopi program sa 91.9 u semu 97.3,i kako ce ostali da se pridrzavaju sema sa konkursa i da opravdaju lokalnu frekvenciju,posebno tip emisija za penzionere,za nevladine organizacije,nacionalne manjine itd.
Smeta mi preterano slican zvuk 107.4 i 93.6,cesto ne znam sta slusam.
Svim urednicima i vlasnicima zelim srecan rad,konsalting ne naplacujem puno a moze i kompenzacija u starom dobrom JAGODINSKOM PIVU.

---------nastavice se-------

Louis

Postoji "topic" u temi "JAGODINA" o "Apsolut" radiju.
Da ne duzim, "Apsolut Radio" je iskljucio predajnik i nece vise emitovati signal!
Pogledajte:
https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=3050.0

Wlaja

Potreban mi je kontakt radio Jagodine ...
E mail ili telefon nekog urednika ...

Da li neko moze da mi pomogne ?!?

Fanta

RTV Jagodina
035 255-501
035 255-505

autentik

sonja

a zasto ne radi radio autentik???Rock - deo?

autentik

sledece godine...  nema se para

Wlaja

Citat: autentik  09-07-2009, 17:58:09
Ima sve kod autentika... to morate da znate   

https://www.radiojagodina.autentik.net/

Nekoliko puta sam im slao mail na preko tvog sajta ali se nisu udostojili ni da mi odgovore praznom porukom ...

autentik

autentik

autentik

Otvorila sa još jedna OnLine Radio Stanica u Jagodini

RADIO KIS JAGODINA    https://www.radiokis.com/

luksa

U svakom slucaju jedini radio koji slusam na radio prijemniku je Radio 202. A Radio Jagodinu sam slusao nekada,ali posto me mrzi da menjam skalu sa 202-ke onda je i nisam odavno slusao. Verujem da i dalje imaju dobre emisije i prepoznatljive glasove prekaljenih radio voditelja. Inace u poslednje vreme sam se "zarazio" radio strimingom, tako da slusam dosta drugih radio stanica i bas bih voleo ako bi ikako bilo moguce da se i Radio Jagodina cuje on-line, to bi bio pun pogodak i obavezno bi nasla mesto u mojoj plej listi, da ne govorim o tome koliko bi to znacilo nasim ljudima u svetu. Samo neznam kome bi to trebalo predloziti, verujem da im nebi bilo tesko da se to realizuje. Mozda bi Autentik mogao da im pomogne u tome, on ima iskustva sa brodkastingom.

autentik

već predložio ali dosta košta i teško da će to biti u skorije vreme

luksa

Fanta

autentik

autentik