Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SELO DRAGOCVET - JAGODINA

Započeo autentik, 18-02-2009, 19:34:34

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Slike, nešto o selu, neki istorijat, neka zanimljivost itd...

https://www.jagodina.autentik.net/selo/dragocvet.php

pe-tar

Najnovija vest. Pule i Vinka treba da postanu dvostruki deda i baba! Lute i Marina uzeli pare iz soc. programa, napustili fabriku i na miru čekaju penziju. Isto važi i za Milanku (ženu Miće Kea), Karija Gocinog kao i za Miću Vuka. Toma Tupča dobio priznanje u opštini za 100 puta datu krv! Čestitam!

government

A sin Dragan Ristić cepa piviće  pred prodavnicu  il sam video nekog drugog?!

pe-tar

Jel to sin Tome Ristića?

government

Ne znam mu očevo ime.Onako krupan ko Đoša.

pe-tar

Ako je baš mnogo krupan onda je to sin Tome Tupče I Jagode (Milošević), al onda nije Ristić!   
P.S.  Pule i Vinka dobili unuka a možda u međuvremenu jo š jedno unuče od druge snajke! Čestitam!

CILIJAN

autentik

Pop Milan

Bazen je stvarno extra ,pogotovu mi se svidja teren za odbojku na pesku, sve je cisto ima i hrana i pice na bazenu.Ulaz je bio letos 100din .odrasli , 50 din. deca.

Ovo mesto preporucujem .

autentik

Pop Milan

autentik

Citat: Pop Milan  23-09-2009, 07:42:34
Gresne ti misli. :aq12:

Nisu Pope života mi.. to ja zbog foruma...

Ivanka

Jeste, a mi ti svi kao verujemo!!!

Pop Milan

Optuzice te za pedofiliju. :xq005: Slikas ovu decu  :aq12:

pe-tar

Pozdrav za sve moje drugare iz Dragocveta (a ima ih dosta). Da ne zaboravim: u petak, 25.septembra 2009. mesna zajednica organizuje akciju dobrovoljnog davanaja krvi. Pa ko voli - nek izvoli; videćemo se tamo!

autentik

government

Kupačice moje !    :xq008:
Jedre, zdrave , neprskane !

milesa

Ako ima neko raspoložen da mi pomogne. Ćale mi je rodom iz Slatine ali je godinama živeo tu u Dragocvetu. Imamo problem sa stanom koji je pokojni deda dobio od zadruge na korišćenje. Želimo da rešimo neke svojinske odnose, ali ne možemo da nađemo nigde dokumenta u vezi tog stana. Interesujeme samo Šta se tačno desilo sa bivšom zadrugom, odnosno ko su pravni naslednici iste. Pozdrav i hvala

duhovnik

koliko ja znam sva dokumentacija je uništena,Jovan Cvetković je tu dokumentaciju prodao na otpad,neznam možda je nešto i sačuvano ako ima to je negde u zgradi firme..

autentik