Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Beograd - Kultura - Sport - Turizam

Započeo DEDA-EU, 11-05-2009, 22:49:36

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

Dak

Proveri malo taj tvoj copy/paste

Opet nema slika...

DEDA-EU

Andrijana

Pa naravno... Mrzim Beograd!!! Sve sto se radi, desava, sve ide u Beograd!!! Dajte da uredimo Beograd, ostali gradovi nisu bitni... Trebali bi svi da se skupimo, cela Srbija i da odemo da im pomognemo, to je najmanje sto mozemo da uradimo za "nas" Beograd i napucane Beogradjane!!!!!!!!
Uzas, uzas, uzas!!!

posmatrac

Citat: Andrijana  13-05-2009, 09:58:26
Pa naravno... Mrzim Beograd!!! Sve sto se radi, desava, sve ide u Beograd!!! Dajte da uredimo Beograd, ostali gradovi nisu bitni... Trebali bi svi da se skupimo, cela Srbija i da odemo da im pomognemo, to je najmanje sto mozemo da uradimo za "nas" Beograd i napucane Beogradjane!!!!!!!!
Uzas, uzas, uzas!!!

A sta mislis, zasto su se ostale republike EX-YU odvojile?

:xq008:

Didi

Ja opet gde je hrana :)

Dak

Odlicna slika bev... :aq05:

bebironac

je li didi? ko o cemu baka o kolacima,hahahahhaha

Andrijana

Pa da, zato će se i Vojvodina ocepiti... I neka vala!!! Ja sam ZA!

Andrijana

Ma ne svadjam se... Malo posmatrac i ja ubacimo po koju rec o tom "predivnom" Beogradu...

posmatrac

Da li znate koja je metropola (glavni grad) starija od Beograda, osim Atine i Rima?

:aq15:

NameNo

Pa zar Beograd nije treci u Evropi po starosti,posle Atine i Rima? Koji,hoces li nam reci?

posmatrac

Nema starijeg glavnog grada od Beograda, osim Atine i Rima!

NameNo

:aq14: pa rekoh ja...nego, :aq15: ,posmatrac ti ovde postavljas i neka trik pitanja,? :xq009:

:aq17:  :aq28: :aq28:

posmatrac

:aq26:

Evo jedne licne fotografije (nije copy-paste).

Odakle je snimljena, iz koje ulice?

:aq17:

Alkar

Citat: posmatrac  15-05-2009, 16:38:01
Nema starijeg glavnog grada od Beograda, osim Atine i Rima!
Wiki kaze da je London stariji, ali ja naravno verijem tebi.

posmatrac

Da li je BEOGRAD najstarija prestonica posle Atine i Rima?
Obilazeci evropske muzeje, posebno Vatikan, nisam shvatao sustinu kulturnog blaga u njima. Tek kada sam u Zagrebu video Mimarin muzej postalo mi je jasno zasto smo mi Srbi osudjeni unapred i zasto smo gubitnici i danas.
Na teritoriji danasnje Srbije nalazi se prava istorijska riznica, od kamenog i bronzanog vremena do srednjeg veka. Znacaj rimskog perioda je izuzetan. Setimo se samo koliko rimskih imperatora potice iz naseg podneblja.
Sustina problema je rascep hriscanske crkve na istocnu i zapadnu.
Srednjovekovna srpska drzava (Nemanjica) je produzila postojanje Vizantije za trista godina i ocuvala istocnu – pravoslavnu crkvu do danasnjih dana.
I to je ono sto Vatikan i zapadna Evropa nikada nece da nam oproste!
:xq007:
Zbog toga se nasa srpska kultura potcenjuje, zbog toga se trpa u zaborav sve vredno sa ovih prostora, zbog toga....

Zbog toga nece javno da nam priznaju i da je BEOGRAD najstarija prestonica posle Atine i Rima.   

NameNo

Citat: posmatrac  17-05-2009, 23:18:49
Da li je BEOGRAD najstarija prestonica posle Atine i Rima?
Obilazeci evropske muzeje, posebno Vatikan, nisam shvatao sustinu kulturnog blaga u njima. Tek kada sam u Zagrebu video Mimarin muzej postalo mi je jasno zasto smo mi Srbi osudjeni unapred i zasto smo gubitnici i danas.
Na teritoriji danasnje Srbije nalazi se prava istorijska riznica, od kamenog i bronzanog vremena do srednjeg veka. Znacaj rimskog perioda je izuzetan. Setimo se samo koliko rimskih imperatora potice iz naseg podneblja.
Sustina problema je rascep hriscanske crkve na istocnu i zapadnu.
Srednjovekovna srpska drzava (Nemanjica) je produzila postojanje Vizantije za trista godina i ocuvala istocnu – pravoslavnu crkvu do danasnjih dana.
I to je ono sto Vatikan i zapadna Evropa nikada nece da nam oproste!
:xq007:
Zbog toga se nasa srpska kultura potcenjuje, zbog toga se trpa u zaborav sve vredno sa ovih prostora, zbog toga....

Zbog toga nece javno da nam priznaju i da je BEOGRAD najstarija prestonica posle Atine i Rima.   

:aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07:
o,da........ako krenemo tragom rimskih careva....o,da!!