Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Eurovision Moscow 2009

Započeo SunđerBoba, 13-05-2009, 22:16:08

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Alkar

"On je izjavio da će se za deset godina sa ove ,,Evrovizije" pamtiti Marko Kon, ,,Cipela" i ludački nastup Endrju Lojd Veber koji pokušava da spase čast Engleske i još par takmičara - uz osmeh prepričava Marko."

Jadan covek. On zivi u nekom svom svetu u kome je verovatno pobedio.  :aq19:

Dak

Alkare gde citas te viceve,leba ti?!Daj link da vidim.
Covek je prs'o nacisto :xq052:

Alkar

Svilena

,,prokletstvo prošlogodišnjeg domaćina".   :aq16:

a, mali ALEXANDER stvarno sladak :)  https://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME

vesna05

Meni se najvise svidela Portugalija....super su bili i Azerbejdzan i Turska.

SunđerBoba

Čitala sam to u Blicu.
Pa šta da se više kaže.
Em si zas*o do daske, em ti se posle porošlogodišnjeg domaćinstva smeje cela nacija i pola Evrope, em se ku*čiš!
To je tako tipično "naški", prevelik ego, prevelik ego i onda trt  :xq005:

@Vesna05,
i meni se najviše dopao Portugal, kao i prošle godine.
Nije bila loša ni Ukrajinka i Bosanci.
:aq08:

Luna

Citat: Dak  17-05-2009, 06:46:43
Ma nema mrznja nikakve veze sa tim Luna.Pesma nam je bila uzasna,ja mislim jedna od gorih :xq029:
Marko Kon-covek ispred vremena :xq003:
ma koja mrznja Dak,zezam se jer se za sve promasaje vadimo na to da nas mrze.

pesma nije bila ni za seoski Dom kulture a kamoli za u beli svet.
a pevac je posebna prica....uuuu,ne dosao mi u san. :xq006:

bebironac

Citat: Alkar  17-05-2009, 07:25:16
"On je izjavio da će se za deset godina sa ove ,,Evrovizije" pamtiti Marko Kon, ,,Cipela" i ludački nastup Endrju Lojd Veber koji pokušava da spase čast Engleske i još par takmičara - uz osmeh prepričava Marko."

Jadan covek. On zivi u nekom svom svetu u kome je verovatno pobedio.  :aq19:

ja pomislih da je marko ovo rekao,eto da nisi stavio ink ne bih ni znala,kako sve pogresno moze da deluje,ovo je rekao neko drugi a marko samo prepricava,sto je drugi pojam,mada me jako nervira zasto svi krive geografiju,kao sto ovde i marko krivi,kako mariju nije sjebala geografija...hmmm

a sto se pesme tice daleko od toga da je dobra,reci su nula,nije to za evroviziju,ipak svaka zemlja treba da se predstavi svojim autenticnim zvukom i instrumentom....sto je karakteristicno za tu zemlju,mnogi su pljuvali po harmonici koja je predstavljala nasu zemlju,zasto? pa po tom zvuku se prepoznajemo,meni se stvarno svidela moldavija,mada smatram da su norvezani zasluzeno pobedili,malom svaka cast a i nastup im je odlican oni su definitivno odgovorili na zadatak evrovizije