Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Letovanje u Crnoj Gori

Započeo groucho, 07-02-2010, 10:54:46

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

krimortus

a jel vaze nase zdravstvene knjizice u cg da znam da li da nosim?

krimortus

bio u Igalu...u kuci blizu plaze...jednokrevetna je too much 11eura...a ti, posto verovatno ides sa vise clanova familije, 8 eura je blizu plaze, u kuci, sa klimom...sto dalje to jeftinije...

ako budes isla taj deo Hercegnovske rivijere obavezno ali OBAVEZNO IDI DO DUBROVNIKA  jer je grad nestvaran ahhhh... i moja preporuka je da ako nemas sopstven prevoz ides Nis-expressom a ne Eurolinom...pvo jeftiniji su - imaju popust ako ide vise vas...drugo: nemaju guzvu toliku pa se moze desiti da se mozes opruziti na oba sedista kao sto se meni desilo i tamo i vamo...i trece ako se i pokvari bus kao sto se to meni desilo za 10minuta ti stize drugi jer Nis express non stop ide iz svih krajeva Srbije :]

SUBT RAVEL Group

E pa ,... posledji post 2010. Sta se to promjenilo? mnogo.
Preciznije za Budvu i Tivat. Budva nema problema sa vodom vec 5-6 godina, dosta je uredjenija u odnosu na ranije, digli su se standardi ali nazalost i cijene. Vidio sam neki post,... neko je bio u Becickom hotelu i nema plazu ,... Svaki hotel koji je Becicima a izlazi na more ima svoju plazu. Tivat - Porto Montenegro,.... Sto se tice ljubaznosti ,... Morali bi vise da brinemo o radnoj snazi koju uvozimo za vrijeme turisticke sezone.

Pozz iz Budve !

Art stil

u Budvu bih iša svake godine  :aq08:

rapsody1

Bar je prilično dobar za letovanje  :aq24:

Maja121

Meni je recimo i dalje najlepsa nasa Crna Gora i Jadran. Mozda se neki ne slazu ali prvi pogled na nase Jadransko more i ja sam gotova :D

kontras

Apsolutno se slažem sa Majom i 2019. cu na letovanje u Crnu Goru

MarkoM

Lagano u Crnu Goru svake sezone  :aq28: :xq011:

Miho