Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kome bi zabranili da se pojavljuje na TV-u?

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:36:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Mene mnogo nervira ova sa BK, .

stao mi mozak neznam kako se zove

uz solju kafice, i ono bez dlake na jeziku

Ta emisija pa ona voditeljka

Isto i ona iz Najslabije karike

Mislim sta reci?

Ivanka

Loremo

Slazem se sa gornjim postom. Covek veze nema a "govori" su mu... vise nego TUGA!

Prica sta mu padne na pamet + izigrava dasu. A nigde podloge za to! Pa nedostatak sarma, karizme..

pa ona prekokilaza!  :aq25:

ONA

Loremo.mora da si nekad gledala BBC,jel primeti kako izgledaju njihovi profi spikeri? Nema veze s mozgom fizicki izgled i profesionalizam.Ok. oni su samo prezenteri, a doticni dmp....to je isto ( po meni ) kao kad lik otvori kafanu da bi u njoj mogao besplatno da pije......

jagodinka_

ruska jakic bi definitivno trebala u penziju...

Lazarica

Svim vidovnjacima, belim, crnim i raznobojnoim magovima, kvazi astrolozima, tipa "javlja mi se, javllja mi se...", razne Kleopatre i njoj tj. njemu slicne.

autentik

Mene nervira ovaj voditelj sto vodi  BINGO

on isto vodi i onaj kviz VISOKI NAPON

non stop je voditelj negde

Ne da me nervira, nego odmah menjam kanal kad njega vidim

ribica

Ne znam da li sad ima ovo veze,ali mene spanske serije izludjuju,prosto mi nesto vri u grudima kada vidim da moja svekrva to budno prati.

Rope

ne znam da li sad ovo ima veze, ali znam kome bih zabranio da se pojavljuje na 4umu.

ONA

Rope

znam da si se ponadala, ali trenutno i'am druge prioritete..

anny

Nikome...Jednostavno ne gledate one koji vas nerviraju i u tome je cela poenta! :aq29:

autentik

Nervira me ona  Isidora Bejlica

ono nije žena

anny

Kada si je vec pomenuo volela bih da znam da li je neko prochitao neko od njenih knjizevnih dela...

autentik

Ma ne, ja ne mogu da je gledam, a kamoli da čitam njena dela

anny

Zašto tako?Ne mogu da razumem ljude koji ni ne poznaju nekog,a imaju već nekakvo mišljenje...Ona je dosta različita od drugih,što je veoma dobro...Ne stapa se sa prosekom... :aq12:

Loremo

Citat: anny  05-03-2008, 21:34:45
Zašto tako?Ne mogu da razumem ljude koji ni ne poznaju nekog,a imaju već nekakvo mišljenje...Ona je dosta različita od drugih,što je veoma dobro...Ne stapa se sa prosekom... :aq12:
Pa ona je javna licnost! Kako se predstavi javnosti tako se i formira misljenje. 

A razlicitost i vanprosecnost nije automatski i nesto dobro.

Licno je smatram kvazi- umetnicom. Nisam citala njena dela.

A ako si ti citala i zelis da podelis sa nama utiske, propraticu tvoje postove sa paznjom.  :aq28:

anny

Ne branim je,ali niko od nas ne moze ni pretpostaviti kakve su javne lichnosti privatno,tako da...
Mi mozemo stvarati samo povrshno mishljenje...
Nisam imala nameru da se sa nekim raspravljam o ovome,posebno shto imam u obziru razlichitost mishljenja.

anny

I,da,naravno da vanprosechnost i razlichitost ne moraju automatski biti dobre,ali ja ovde govorim o njenom primeru,a ne uopshteno...
Nisam chitala njena dela,zato sam i pitala da li je neko...

jagodinka_

Citat: autentik  04-03-2008, 10:43:02
Nervira me ona  Isidora Bejlica

ono nije žena
e brale, "ono" je zena. procitala sam sve njene knjige.