Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da li neko zna...

Započeo princ, 10-01-2007, 23:05:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

princ

da li neko zna da li je ekv ikada nastupala u jagodini i kada

dragnik

ja ne znam da su nekad dolazili
mada, mozda sam to propustio

giga

Nekako krajem 80-tih u diskoteci "Supernova"

dragnik

svirao sam i ja tamo

dragnik

to bese kod biblioteke?

nesa_skazi

koliko sam jse ja raspitivao EKV nije nikada dolazio u JAG!

MisterA

Bila je Milanova gitara to znam sigurno drzao sam je u ruci kada je bila gitarijada iza bioskopa pre desetak godina, svira je lik iz pilota i bas smo ga pitali. Super lik pokazivao nam je gitaru.

bebironac

Ja sam od starijih generacija cula da su svirali....a kad bas ne znam....

KOMLE

EKV je svirala u Jagodini i to u holu velike bioskopske sale negde1987 ili1988 ako se nevaram.Bio sam
na koncertu i bilo je za pamćenje ...... :xq011: :aq26: :aq28: :aq06:

autentik

imas li koju sliku sa tog koncerta

to bi vredelo čitavo bogatsvo

sonja

Znam da je ekv nastupala u Jagodini , prvi koncert je bio u diskoteci koja se zvala super nova, koju je drzao je jedan decko iz cuprije,bila sam na tom koncertu. To je u bilo u  osamdesetim godinama,otprilike 87,izdaje me secanje pomalo,posle toga su imali jos jedan koncert,e sad ,ja sam bila ina tom drugom koncertu ,ali  ne mogu da se setim de je bio da li u hali ,ili na drugom mestu, ne znam vise,ali znam da su koncerti bili fantasticni.Znam da su ljudi iz Cuprije  cekali bus ,tamo kod bazena,kod pivare,koji se nije pojavio  ko zna iz kog razloga i da smo mnogo morali da pesacimo do zeleznicke stanice.E a kad smostigli ,,kuci,,morali smo duplo da  hodamo ,i da me je majka  strasno iskritikovala  da sam dosla tako kasno.He po cemu se pamti koncert,izubiva te majka i sve pamtis...hahahaha

Didi

Fanta

Citat: KOMLE  28-09-2008, 21:33:30
EKV je svirala u Jagodini i to u holu velike bioskopske sale negde1987 ili1988 ako se nevaram.Bio sam
na koncertu i bilo je za pamćenje ...... :xq011: :aq26: :aq28: :aq06:

da, secam se. Bila sam na tom koncertu  :aq28: