Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

VELIKI BRAT - TV B92

Započeo autentik, 08-05-2007, 12:30:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma idem da gledam Farmu i VB, inače bi se mi još gledali preko mušice.  :aq21: Šalim se.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Znači kako su večeras bili dobri Farma i VB, ja sam se oduševio stvarno. A najsešniji mi je bio onaj Crnogorac kad je pričao u VB.  :aq21: Znači extra, extra !  :xq011:

Black

Zbog prirode mog posla , poslednje 2 nedelje sam malo pratio VB...moj komentar je - ove sponzoruse koje su u kuci , par njih , sve rade da bi , kada izadju , skuplje naplacivale svoje usluge sponzorima....ova bezukusna parada guzica i sisa je znak da ce im skociti tarifa za svoje sexualne usluge....ovoliku sminku nisam video odavno , postaje , bar meni , bljutavo. Ali , u principu , VB je zbog toga i gledan i valjda ce pasti i sex , pa da parada bude potpuna.... :aq16:

government

Makedonče je  kao šećer a devojka sa hendikepom je baš klasa

Luna

Black kako ne kapiras,te emisije sa sisama i golim guzicama daju da bi se povecao natalitet u Srbiji!  :aq01:
Vi muski se  :xq003: ...ajd da ocutim i ja nesto .

government

Izbaciše ovu uobraženu ! Uraaaaaa!

Luna

Bevana bre,muski to......pa procitaj moj zadnji post!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Meni bi bilo draže da je ispao Nikola zato što bi sa Sandrom ipak bilo zanimljivije u kući ali šta je, tu je.

Amigo

Ne mogu zamisliti kolika dosada bi me naterala da gledam rialiti gluposti koje se motaju po tv-u...
Eo jednog pametnog teksta koji se tice samog BB-a

https://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-dogadjaj/30236-B92-nas-posmatra.html

PozZ

Alkar

House of the rising stupidity:  kuća Velikog brata  :aq29:

Luna

Pozvala sam jutros majku koja je u toku svih TV dogadjaja,da joj cestitam 77-mi rodjendan i pitah je o "Velikom Bratu".
Ona rece samo: - Kupleraj !!!  Nezna se koja se vise cepa i ko koga jase !!!   :aq21:
I zato jos placam pretplatu! 

Alkar

Pretplata je za RTS, a ovo sra*e je na b92

Luna

Citat: Alkar  09-10-2009, 09:21:01
Aaaaaa,ko da je nju briga za koji tacno cirkus placa,njoj su svi krivi!

Alkar

Citat: Luna  09-10-2009, 09:41:07
Citat: Alkar  09-10-2009, 09:21:01
Aaaaaa,ko da je nju briga za koji tacno cirkus placa,njoj su svi krivi!

:aq21: