Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ANDJELKA

Započeo government, 15-01-2009, 08:56:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

government

Ljudi , ja moram da priznam da sam se navuko na Andjelku. Jedva cekam sledeci nastavak  a cak sam i skinuo prve epizode sa neta posto ih nisam gledao. SVI SMO MI ANDJELKA !! :xq009:

autentik

e da znaš

ja uopšte ne gledam te serije,

ali svi su u nekoj euforiji kad treba da krene, pa gledam i ja da vidim šta je i jbg...

navučeš se ...

A riba je extra

autentik

pa ja sam ti rekao da gledam serije svako veče

gremlin

i ja nemam pojama o čemu se radi

STRANACH

?????????????????????????????????????????

autentik

Serija  RANJENI ORAO

glavna glumica je ANĐELKA

20:15 min  večeras zadnja serija

posle večere malo posedim sa mojim roditeljima, da odmori, pa kao gledam

a Anđelka je mnogo sexy devojka

bebironac

Citat: autentik  15-01-2009, 15:39:57
Serija  RANJENI ORAO

glavna glumica je ANĐELKA

20:15 min  večeras zadnja serija

posle večere malo posedim sa mojim roditeljima, da odmori, pa kao gledam

a Anđelka je mnogo sexy devojka

Sloboda Micalovic joj je pravo ime....a veceras nije zadnja serija nego zadnja epioda  :aq01:

autentik

nije kraj  ........ aaaaa

a pa neću više da gledam

pa oni mogu tako 100 godine

gremlin

Orao pao u zaborav, rođak sa sela mi reko

bebironac

Citat: gremlin  15-01-2009, 14:07:33
i ja nemam pojama o čemu se radi

vidi ti njega pa on se ne skida sa serija

autentik

hehehehe, ma nije bre, malo samo

gremlin

i češlja se na pravo kada dođe sa sela

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Hajde i ja da vas korigujem: Sloboda Mićalović-Ćetković joj je pravo ime i 2 prezimena  :aq24: , za epizodu ste u pravu, večeras je poslednja epizoda, mnogi brkaju epizodu i seriju a serija kao celina se ustvari sastoji od pojedinačnih epizoda. Inače ime ove glumice u seriji je, kao što ste rekli, Anđelka i stvarno je mnogo lepa, simpatična i zgodna ali je nekako suviše ozbiljna. Inače mogu da kažem da sam se i ja danas malo "navukao" na ovu seriju, tj. danas sam onako usput odgledao skoro celu epizodu  :aq24: ali večeras je neću gledati. Gledao sam je neobavezno ali je navlakuša teška stvarno, kao ove latinoameričke serije. Hehe.

autentik

Kakav Vojin ?

ništa te ne razumem, ajde preforumliši pitanje

bebironac

mislila je da ti uzmed slobodu micalovic a ona vojina cetkovica (ili ti andjelkinog bivseg muza tomu) oni su inace u stvarnom zivotu muz i zena

autentik

A to

pa može samo neverujem da bi se složili

gremlin

Orao pao i sleteo u ruke ljubavi, kraj serije

bebironac

jao kako on pomno prati ove sapunice.....

gremlin

...RTS je sa svojom produkcijom u toku 2008. razbio sve, posle godina tamnih tema nije loše malo romantike da se razbije monotonija

za moje ukuse nije odrađeno kao sapunica, sve je profi, sapunice su jeftine i tako izgledaju, ovo ima više nego prelaznu ocenu

bebironac

ja je zovem sapunica zato sto to i jeste,ali ne poricem da sam je gledala i to nisam propustila ni jednu epizodu,kvalitetno je odradjena i to sa dobrim glumcima....