Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Verujete li u Boga

Započeo autentik, 01-04-2006, 12:10:33

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

Smrt fasizmu sloboda narodu :xq011:

crnobogom

Svi smo mi tragaoci i naš cilj je isti: da postignemo unutrašnji mir, svetlost i radost, da postanemo nerazdvojno jedno sa našim Izvorom i da živimo život pun istinske zadovoljnosti.
   Živeti u radosti znači živeti unutrašnji život. To je život koji vodi samospoznaji. Samospoznaja je spoznaja Boga, jer Bog nije ništa drugo do Božanstvenost koja je duboko u svakom od nas, koja čeka da bude pronađena i razotkrivena. Mi takođe o Bogu možemo da govorimo kao o Unutrašnjem Pilotu ili Svevišnjem. Ali, bez obzira koji termin koristimo, mi mislimo na ono Najviše unutar nas, na ono što predstavlja krajnji cilj naše duhovne potrage.
   Samo ako hranimo unutrašnji život, spoljašnji život može imati pravi smisao. Tri puta dnevno mi neizostavno hranimo svoje telo. A opet, duboko u nama postoji božansko dete koje se zove duša - mi ne nalazimo vremena da nahranimo to dete. Duša je svesni predstavnik Boga u nama. Sve dok dete-duša nije ispunjeno, mi nikad ne možemo biti ispunjeni u našem spoljašnjem životu.javascript:void(0);

crnobogom

Svi smo mi tragaoci i naš cilj je isti: da postignemo unutrašnji mir, svetlost i radost, da postanemo nerazdvojno jedno sa našim Izvorom i da živimo život pun istinske zadovoljnosti.
   Živeti u radosti znači živeti unutrašnji život. To je život koji vodi samospoznaji. Samospoznaja je spoznaja Boga, jer Bog nije ništa drugo do Božanstvenost koja je duboko u svakom od nas, koja čeka da bude pronađena i razotkrivena. Mi takođe o Bogu možemo da govorimo kao o Unutrašnjem Pilotu ili Svevišnjem. Ali, bez obzira koji termin koristimo, mi mislimo na ono Najviše unutar nas, na ono što predstavlja krajnji cilj naše duhovne potrage.
   Samo ako hranimo unutrašnji život, spoljašnji život može imati pravi smisao. Tri puta dnevno mi neizostavno hranimo. svoje telo. A opet, duboko u nama postoji božansko dete koje se zove duša - mi ne nalazimo vremena da nahranimo to dete. Duša je svesni predstavnik Boga u nama. Sve dok dete-duša nije ispunjeno, mi nikad ne možemo biti ispunjeni u našem spoljašnjem životu

Svilena

crnobogom, nešto si se zbunio?  :aq18:

dovoljno nam je bilo i jednom da napišeš  :aq25:

krimortus

Citat: crnobogom  19-08-2009, 22:13:15
   Samo ako hranimo unutrašnji život, spoljašnji život može imati pravi smisao. Tri puta dnevno mi neizostavno hranimo. svoje telo. A opet, duboko u nama postoji božansko dete koje se zove duša - mi ne nalazimo vremena da nahranimo to dete. Duša je svesni predstavnik Boga u nama. Sve dok dete-duša nije ispunjeno, mi nikad ne možemo biti ispunjeni u našem spoljašnjem životu

svidja mi se ova materijalizacija boga... so truth

marepop

Detritus

Verujem u Bogove. Najgotivniji mi je Ofler...

Kristivoje

Citat: autentik  01-04-2006, 12:10:33
Ako vjerujete, zasto onda?
Ako ne vjerujete, zasto ne?

verujemo u boga kako da ne pa vidi se kad pogledas oko sebe da zelena trava nije nikla sama kisa ne pada sama od sebe. sta mislis kad bi kapi kise bile teske 5 litre pa svi bi poizgibali bre. tu se vidi da postoji bog i koliko voli nas ljudi a da ne govorim o svemiru i tolike zvezde i zakone koji su u vasionu pa zar ti treba jos nesta pa da vidis da sve bog to upravlja i vodi citas li ti bibliju sinko znas li da su jevreji znali mnogo mnogo pre da je zemlja lopta i da je drzi grifitaciona sila u svemir

donwlayco

...ako je bog stvorio coveka, ko je stvorio boga?....