Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jagodinski Roker Goran Ćine Stevanović Ima Novi Spot

Započeo autentik, 20-04-2010, 11:43:38

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MIK

Ja morala da cujem i pogledam jos jednom, al' :xq003: stvarno ne vidim sta vam se tu svidja  :aq19:

ilija7777

luksa

Svakog petka u kafe klubu ''Celts'' Akustik night by Ćine.
Dobrodosli.

autentik

SunđerBoba

Kengurinjo

Допадају ми се и песма и спот. И морам признати да сам јако одушевљен да неко у Јагодини прави овакву врсту музике. Браво! Свака част!

SunđerBoba

Citat: MIK  26-04-2010, 20:01:40
Ja morala da cujem i pogledam jos jednom, al' :xq003: stvarno ne vidim sta vam se tu svidja  :aq19:

autentik

bio sam na svirci... sutra slike ako stignem da ih postavim

ilija7777

autentik

MIK

Didi

autentik

Fanta

ovo što Ćine radi je više POp nego što je rock, tj. ovde od rock-a nema ni "r"

donwlayco

- 1 :xq010: za reziju spota, kadrovi prespori i nemastoviti za ovu vrstu muzike...

SunđerBoba

Fanta

I plavusica je iz Jagodine... voli da se slika i tako to  :aq01:

jelenkos

Da nije tako smesno ,bilo bi tragicno,al ja se slatko ismejah..Sta..nema vise Paspartu?Nema vise ekipa koja statira i drzi instrumente kao produzene polne organe (btw. nikad mi nije bio jasan odnos muskarac-gitara ...i taj sjaj u ocima i sto svi izgledate ko da imate zenu u rukama)..De je Gashpar "poznati"nas muzicar,a di ga je i Shoki njemu duzno postovanje,jedan je od najboljih bubnjara u Jagodini mada mi nikad nije bila jasna veza Cine (nadri muzicar pored kompa bez zelje da svira pred publikom, a sa zeljom da snima ,kako vidim,sve vise hot spotove da bi imao net popularnost..bem ti tehniku)i Shoki ( svi znamo za njegove extra muzicke sposobnosti,btw cula sam da se bacio u narodnjake,veca kinta valjda).CINE ,u to ime ,alal ti cufta... :aq01: kompjuter je cudo...

FLOYD

BRAVO BATA CINE
SAMO NAPRED
GLAVNO JE DA TI SVIRAS I DA UZIVAS
SVE NAJBOLJE