Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Povoljna izrada sajta cena od 100€

Započeo oglasise, 01-01-2022, 19:07:55

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

oglasise

"Izrada sajtova, on line prodavnica, blog, e-shop  za pravna i fizicka lica.
https://povoljnaizradasajtova.in.rs/
Na osnovu Vaših potreba, možemo da ponudimo sledeće:

- Izrada web sajta, na Wordpress platformi,
- Izrada demo verzije sajta, pre odobrenja finalne verzije sajta,
- Uslugu da umesto Vas izvršimo zakup hostinga I domena, u Vaše ime,
- Izrada naslovne stranice, sa multimedijalnim sadrzajem,
- Izrada ostalih stranica prema Vašem zahtevu (O nama, Misija firme, Galerija , Proizvodni
asortiman, I ostale stranice prema Vasem zahtevu)
- Ubacivanje Google mape, sa obelezenom lokacijom Vaše kompanije,
- Prikazivanje Vašeg proizvodnog asortimana po grupama I pojedinačno, sa kratkim opisom
proizvoda,
- Izrada Kontakt stranice, sa adresama I kontaktima I kontakt formom za slanje upita direktno
sa sajta,
- Povezivanje sajta sa nalozima na društvenim mrežama,
- Prijava sajta na Google direktorijum,
- Otvaranje e-mail naloga,
- Uputstvo za korišćenje administativnog panela radi modifikacije I izmena najvažnijih delova
sajta.

CENA : 100 eura.

Kontakt:
Nenad
Mob +381 66 508 47 63
E-mail: sajtovi01@gmail.com
"

kontras

Izrada web sajta u zavisnosti o vaših potreba ne predstavlja isuviše težak posao. Kao što vidite po cenama izrada web sajta tržište je šareno i cene su za sve džepove, jeftina izrada sajta od 50 eura pa do i par hiljada eura. Ako hoćete kvalitetan sajt, verujte mi za 50 eura ga ne možete dobiti, uverio sam se u to već nekoliko puta, jer sam takve sajtove prepravljao i radio za njih optimizaciju sajta.
Cena optimizacije sajta, pitanje koje se uvek prvo postavlja i koje je polazna tačka za razmišljanja o daljim planovima. Da li ste svesni koliko gubite, ili ste izgubili što niste na prvoj strani Google pretraživača. Da li smatrate da je danas imati sajt sasvim dovoljno, na žalost više nije, izrada web stranice nije više dovoljna, danas se očekuje visoka pozicija na pretraživačima