Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Dozvola za ribolov

Započeo nickollica, 18-02-2007, 17:19:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

acinic

Da li moze negde da se peca besplatno? Nemam para za dozvolu. Dnevne su obicno preskupe. Pecao bih beovicu, ne sarane. Da me zelja samo mine! Sto se kaze!  :aq21: Morava bi mi odgovarala ali ne smem da idem bez dozvole! Da mi cuvari lome stapove i da me biju i samaraju!  :aq12:

autentik

ko bre da te bije...

ako te uhvate bez dozvole platis dnevnu dozvolu i Cao... zna se kolika je cena

kakvo lomljenje pecaljki, kakvi samari, pa tacno bi ih ubio na licu mesta

autentik

Inace idi na neka jezera, Dragocvecko, Bagrdansko, Predor

Black

Ako pecaš bez dozvole i naiđu čuvari , ne boj se , neće te biti i mučiti. Prvi put ćeš , najverovatnije, ako imaš samo 1 štapić za beovicu proći samo sa opomenom. I čuvari su ljudi , rade svoj posao ali su i  psiholozi i vide ko je krivolovac a ko ne. Ali , ako te uhvate još koji put , sledi prijava. Čuvari su na svim vodama , pa i na ovim koje ti je predložio Autentik.

acinic

Ma salim se bre malo!  :aq26: Voleo bih da odem ove godine malo da pecam. Totalno sam prestao sa tom vrstom vestine. Da malo odmorim mozak od ove nase komplikovan politicko-ekonomske pomije!  :aq25: Boravak u prirodi leci sve! Hvala!

Black

Poenta ribolova nije ulov , već odmor i ćutanje u prirodi.

acinic

Naravno! Mada nije lose i da se baci nesto u tiganj. Dok uzivas u prirodi da nesto krckas pod zubima!  :aq21: Ja riblju corbu obozavam. Pun kazan bih mogao da pokusam za pola sata!  :aq21: