Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Najlepsi deo grada po vama?

Započeo nesa_skazi, 02-06-2008, 22:44:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

nesa_skazi

Koji je po vama najlepsi deo grada gde biste voleli da zivite?
Onaj deo graga za koji mislite da je najurbaniji i najcistini naravno izuzev centra?

autentik

Dak

Najlepsi deo grada sve vise postaje-Potok.A voleo bih da zivim u onom delu grada koji se nalazi izmedju pivare i Belice.Ne znam kako se zove.

autentik

Louis

Meni je lepo svud (osim na poslu), ali, kako rece Dak, Potok postaje polako najlepsi deo Jagodine!
A Cocetova mu bas dodje mesto za imati kucu!

Mac

Ja bih najradije na djurdjevom ili budzinom brdu, ili jos bolje tamo iza kada se prodje budzino brdo, jer je tamo prelepa priroda.

GODO

Ne Cocetova vec deo izmedju Cocetove i recimo Masarikove (do Navipa).
Naselje Cvecara je lepo za zivot,jer je u blizini Potoka a opet dovoljno daleko.
Na zalost deo oko Potoka sa nekim satrama i sto se kaze ciganskim tezgama je sve ruzniji i ruzniji.

nesa_skazi

Citat: Dak  03-06-2008, 20:52:06
Najlepsi deo grada sve vise postaje-Potok.A voleo bih da zivim u onom delu grada koji se nalazi izmedju pivare i Belice.Ne znam kako se zove.

Slazem se sa tobom ,a bicie jos mnogo lepsi kada sse zavrsi crkva i uredi se onaj veliki trvnati deo iza crkve ! Mislim da je taj prazan prostor predvidjern za neko kao naselje i pravljenje nekih zgrada mada mislim da bi tu lepse stajao neki veliki park sa klupama ,nekim spomenikom cesmama i tako tim pratecin objektima koji dolaze uz park:):)