Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Amputirac

Započeo Amputirac, 07-09-2009, 17:37:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Amputirac

A i vi ga preteraste sa konstatacijama :aq14:........nego jel moze se promeni Nik? :aq19: 

A jbg jes malo nezgodan nik ali sta je tu je.   Amputirac sam stavio zato sto jesam amputirac ,odnosno  saobrecajna nesreca u 18 god,amputirana su mi oba donja uda do kukova.  Eto zasto sam dao nik . nebitno

Ps: Kakvo crno privlacenje paznje ili sta slicno.

Luna

u tom slucaju ti licno nisi Amputirac!!! :xq006:

Amputirac

Citat: Luna  09-09-2009, 10:04:53
u tom slucaju ti licno nisi Amputirac!!! :xq006:

Hahahah...pa nisam ako mislis da je Amputirac onaj koji amputira:-)   

Ps:Jeeeee,nagovorio sam sestru da idem snjom u grad veceras.   Sestra mi je dusa  ...    pa eto da se pohvalim.  Ubedjivanje je trajalo

Luna

lepo,zelim ti onda jedno lepo vece!  :aq28:

Ivanka

Vidim da se učlanio i mladji brat Masera.

Amputirac

Ko je Maser ako sme da se zna?      I po cemu je on "poznat" kad me poredite sa njim

Ivanka

Traži sise pa ćeš da nadješ Masera I.

Amputirac

Kako ,nerazumem ,tesko se snalazim sa internetom? 

Amputirac

Kako sad da uzivam kad je sve vase.   Podeli neku informaciju i samnom

pe-tar

A meni palo na pamet da je čovek hirurg (ne dao Bog nikem)! Al nema veze, svaki novi član je dobrodošao (pod uslovom da je dobronameran)!
P.S. MASER GASTARBAJKERKI je jedan od učesdnika ovog foruma i veliki ljubitelj sisa (što mu ja i ne zameram, na protiv). Pronađi temu sa sisama pa će ti biti lakše da ga razumeš. DEDA EU,  koji uglavnom postavlja slike, stvarno nema milosti prema nama vremešnijim i pomalo odrtavelim ljubiteljima istih!