Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koju Kupovnu Vodu Pijete ?

Započeo autentik, 03-10-2008, 22:20:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Litar "kupovne" flaširane vode je oko 30 din.
1000 litara vode iz česme je takođe 30 dinara.

svajcarac

Ja obicnu vodu nisam popio od.....
ne secam se ni sam vise kada.
Popijem po koji sok po danu,navece koje pivo ili dobro vino.
Kiselu vodu samo kao alternativu i uz krevet da "gasim pozar".

ribica

Koliko je ova voda koji si slikao stajala u casi? Sta se desilo sa njom?Ne mogu da verujem svojim ocima.Ovde se pije samo kupovna voda,jer je cesmovaca previse hlorisana. :aq09:

autentik

To je voda česmovača a neke su i kupovne

ubačene su elektrode i puštena slaba struja radi testiranja, tako se ispituje šta sve ima u vodu jer izlazi na videlo

e pa to što vidiš na slici se nalazi u našim Vodama

STRANACH

TZV Elektroliza iz vode izdvaja sve primese koji u zavisnosti od porekla izlaze na povrsinu ili padaju na dno.
Tuzno ali je istina.
Pre neki dan sam gledao na RTS-u1 da se u Cupriji u vodovodu pojavila nafta  sad mogu ladno da koriste tu mrezu kao naftovod do svake kuce.

vesna05

Meni je juce bila plava voda,da li se to racuna?
Kada sam povukla vodu u kupatilu voda koja je potekla bila je plava,na ostalim cesmama je normalna.To mi se jos jednom desilo letos kada nije bilo vode ceo dan.

Didi

autentik

Fanta

NameNo

rosa , prolom.... a cesto moji donesu vodu sa izvora u Lesju...

Fanta

reksys

Ne pijem vodu, ne kupujem je...

NameNo

Citat: Fanta  19-05-2009, 09:48:35
e, Prolom je baš dobra  :aq26:

:aq26:, da,  meni se bas dopada, i nju najradije pijem!!!

Svilena

bebironac

kad bi ste znali kakva je voda npr u zrenjaninu ,ljubili bi ste tu nasu jagodinsku,ovde je voda jako zuta,fuj,tako da najcesce kupujemo minuaqua,zlatibor,aquaviva.....ali cesti i demo na izvoru sremsku kamenicu,voda je tamo odlicna....a ko nije znao novosadska cesmovaca je ista kao jagodinska,sto se ukusa tice,ali sto se koze tice nije mi bas odgovarala

tatoo

Rosu u ser ili s Gocanskog prirodnog izvora, a Evian u Fr.