Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da li ste sanjali ovog čoveka?

Započeo donwlayco, 18-10-2009, 00:32:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

Hiljade ljudi širom sveta tokom poslednje tri godine sanjalo je istu nepoznatu osobu.

Ovo je slika čoveka koji zalazi u snove hiljada ljudi. Niko ne zna ko je on, niko ga nikad nije video na javi, ali svi koji su ga sanjali tvrde da je to ,,taj čovek" i da u snovima uvek radi jedno te isto - daje im savete o tome kako treba živeti.

Sve je počelo u januaru 2006. godine u Njujorku - pacijent poznatog psihijatra žalio se da ga u snovima progoni neki čovek koji ga savetuje o raznim stvarima. Psihijatar je zamolio pacijenta da da uputstva kako bi crtač napravio skicu lica tog čoveka, i tako je nastao crtež koji gledate. Uskoro, psihijatar je potpuno zaboravio na ovaj slučaj.

Dve godine kasnije, psihijatra je posetio još jedan pacijent sa identičnom pričom - o čoveku koji ga progoni u snovima savetujući ga šta da radi u životu. Psihijatar ga je zamolio da opiše čoveka iz snova i imao je šta da vidi - to je bio onaj isti čovek iz 2006.

Psihijatar je onda odlučio da raširi vest o čoveku iz snova po stručnim krugovima. Uskoro su mu se javila četvorica kolega sa istom pričom: ,,Imam pacijenta koji mesecima sanja istog ovog čoveka, koji mu govori šta treba da radi u životu".

Od januara 2006. do danas najmanje 2.000 ljudi je, ne znajući za druge slučajeve, nacrtalo ili dalo instrukcije da se nacrta lice ovog čoveka. Ovi ljudi žive u svim krajevima sveta: Los Anđelesu, Njujorku, Berlinu, Sao Paulu, Teheranu, Pekingu, Rimu, Barseloni, Stokholmu, Parizu, Nju Delhiju, Moskvi itd. Svi tvrde da ih on redovno posećuje u snovima i svi tvrde da im tamo govori šta treba da rade sa svojim životima. I svi, do jednog zovu ga ,,ovaj" ili ,,taj" čovek, piše ,,Glas".

I najvažnije, niko od njih nije potvrdio da poznaje bilo koga ko izgleda kao čovek sa slike, ili barem liči na njega.

SunđerBoba

Nisam, ali sam čitala ovaj tekst juče na Mondu.

Fanta

Ne, nikad nisam sanjala ni ovakvog niti sličnog čoveka.
O samoj pojavi ne znam šta da kažem... djavolja posla.

tatoo

Ivanka

Ima obrve ko moj muž- to je sumljiva rabota.

zdravlje

lici na jednog sto radi kod mene u firmi

cek' da ga pitam dali on ljudima sunja po snovima...
:aq24:

Luna

Da je neki lepsi pa i da ga sanjam,ovako..... :xq006:

zdravlje

Citat: Luna  20-10-2009, 14:27:04
Da je neki lepsi pa i da ga sanjam,ovako..... :xq006:

ma samo mu pocupas malo obrve (ili malo vise)
zatim mu slomis nosic
i dobijes pravog lepotana

Svilena

Ne.

E, samo bi mi još on falio da mi daje savete o tome kako treba da živim  :xq006:

Luna

@Zdr
hm,pa meni je bolje da platim sebi plasticnu OP nego njemu! :xq006:

zdravlje

Citat: Luna  20-10-2009, 17:11:04
@Zdr
hm,pa meni je bolje da platim sebi plasticnu OP nego njemu! :xq006:

pa kao prvo, tebi nije ni potrebna
:xq001:

a sto se njega tice, bolje da ti i ja njega ne zezamo
da nam ne naleti u snu...
:aq18:

Luna

Ooo hvala,samo mislim drugacije....nebih znala gde da pocnem! :aq21:

Ja ga ne zezam samo bih rdaije da sanjam nesto drugacije.....nekako nije moj tip!

zdravlje

odkud znas
mozda kada bi ga videla uzivo...

:aq23:

Luna

Neeeeee,ne moram da ga vidjam ni malo,verujem scom instiktu! :xq006:
Ajd vidi ga ti pa mi ispricaj o njemu....mozda onda i razmislim. :aq16:

zdravlje

hmm
aj bolje da ostanemo kod tvog instinkta

Luna