Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

deca gastarbajtera koja su odrasla u srbiji

Započeo ketrin, 09-07-2010, 15:31:42

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Duisburg

Ja razumijem Ketrin i njen problem. Nije problemu tome sto je odrastala u Srbiji, nego sto je rodjena u inostranstvu. I ja sam rodjen u Njemackoj i do 7. godine sam tamo zivio, cak su me i odgajali dvoje Nijemaca, jer nisu imali svoje djece, a moji roditelji su samo gledali svoje dupe i da sto vise zarade...
Sa 7 godina sam poslat u Bosnu da idem u skolu. Nikad nisam mogao da prihvatim tu zemlju kao svoju. Sto mi je vise prolazio zivot, sve sam vise primjecivao u gradicu u kojem sam zivio da je ovakvih slucajeva kao sto je moj mnogo, mozda su cak i svi takvi. Znam mnoge koji su rodjeni u Sloveniji, Juznoj Africi, Njemackoj, pa su dosli da idu u skolu kod nas, danas nijedan nije ozenjen, vecina nema djece i usli su u "kasne" godine. Obicno vole da hodaju sporo i zamisljeno, kao da nikad nikud ne zure, dok svi ostali nekud "trce". Zbog toga ih vjerovatno smatraju "naduvenima", "uobrazenima" ili cak "glupima". Potcjenjuju nas!