Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zurka pod vedrim nebom

Započeo autentik, 01-04-2006, 11:46:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Bio sam na jednu zurku, doduse leto je bilo, koja se odrzavala pod vedrim nebom na poljani u jednom selu. I mogu da vam kazem da je mnogo dobro bilo.

DA li ste vi bili na tako neku zurku i kakvi su utisci?

sleepwalker

letos... na bizarre contact-u u barutani.... savrsheno sve do jutra... ljudi igrali po zidovima

nickollica

Citat: sleepwalker  01-03-2007, 16:05:06
letos... na bizarre contact-u u barutani.... savrsheno sve do jutra... ljudi igrali po zidovima

takodje.....a neki su bili i goli!

nickollica

jeb......uglavnom muski do pola....mada bila je jedna riba u nekom kao kupacem......hm...dobra riba.....

ivancica

Citat: autentik  01-04-2006, 11:46:00
Bio sam na jednu zurku, doduse leto je bilo, koja se odrzavala pod vedrim nebom na poljani u jednom selu. I mogu da vam kazem da je mnogo dobro bilo.

DA li ste vi bili na tako neku zurku i kakvi su utisci?
,,"bio sam na jednoj zurci" ili ,,isao sam na jednu zurku"...izvini...

windsurfer

..............hm...............

ivancica

mene je majka vodila kao malu na jednu takvu zurku...i dan danas pricaju o njoj...

groucho

ivancica

Mira

Eho 2003. na Lidu. Mada sam tamo bila više zbog društva nego zbog ličnog interesovanja. Ali dobro. Nije bilo loše

Daca

zurke pod vedrim nebom, pored bazena, uz dobro ozvucenje ovde su ceste i do sad sam bila, ni sama ne znam na koliko takvih zurki... opsti haos, u pozitivnom smislu, naravno.