Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Poskupljenje cigareta

Započeo gremlin, 27-12-2008, 12:18:09

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gremlin

Dak

Mmmmmmmmmmmm,cuo sam da su ova dimljena pluca
posebna poslastica!!!

bebironac

Dak

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Black

Osvanuo je i 8 dan a ja karakter...DOLE CIGARETE! UA! URA ZA KAMPANJU...

gremlin

Ja još uvek podržavam ideju iz pune piksle i razmišljam kako ću posle ove pakle da krenem

STRANACH

Luna

to sto cu i dalje pusiti ne znaci da ne zelim da ne podrzim kampanju.

podrska!

gremlin

Najava još jednog poskupljenja, to je kao redovno.

bebironac

Dak

Pusenje vise nije jeftino k'o sto je bilo...Ali u njemu svi uzivaju :xq017:

ribica

kako ste me sad iznervirali...odoh da zapalim :aq22:

autentik

Dak

Тражи се суспензија акциза на цигарете

Међународне дуванске компаније Филип Морис, Бритиш Америкен тобако и Јапан тобако интернешнел, затражиле од Владе Србије хитну суспензију примене новоусвојених акциза на цигарете.
cigare-1.jpg

Међународне дуванске компаније Филип Морис, Бритиш Америкен тобако и Јапан тобако интернешнел, затражиле су од Владе Србије хитну суспензију примене новоусвојених акциза на цигарете.

Медији спекулишу да Филип Морис, као већински власник нишке фабрике цигарета, разматра могућност да исели производњу из Србије, уколико измене Закона о акцизама не буду повучене.

У све три компаније оцењују да амандмани, које је усвојила Скупштина, прете да дестабилизују дуванску индустрију, повећају незапосленост, шверц цигарета и обесхрабре инвеститоре.

Споран амандман закона предложили су социјалисти, а њега је, осим опозиције подржао и део владајуће коалиције.

Mozda i ne poskupe...?

Luna

mozda tema nije za mene jer sam neko zensko ali

bolje da poskupe cigare nego mleko ili meso.

najbolje nista.

Black

Ukoliko preteram prvu pijanku bez cigareta , uspeo sam! preterao sam sa uspehom prvu partiju preferansa ali bi mi ruka pošla za kutijom uvek kada bih dao kontru...