Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

sigurna kuca za muskarce

Započeo posmatrac, 16-08-2009, 21:53:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ivanka

Pa sad Katja nije usedelica, napisala sam da je trenutno sama. Za sebe kaže da je zdravo seljačko dete. Visoka je 180 cm i budi siguran da nije zavisna od takvih muškarčina. Zna da se odbrani i ne glumi jadnu slabašnu ženu.

micha56

Citat: Ivanka  07-01-2010, 16:13:23
Pa sad Katja nije usedelica, napisala sam da je trenutno sama. Za sebe kaže da je zdravo seljačko dete. Visoka je 180 cm i budi siguran da nije zavisna od takvih muškarčina. Zna da se odbrani i ne glumi jadnu slabašnu ženu.

E, to je onda druga stvar.
Onda, njoj ne treba zivotni saputnik, koga ce da voli i pazi, nego joj treba rob, koga moze da mlati kod hoce i on ne sme da pisne.
Sad mi je jasno.
Odnosno ti si mi je tako i predstavila ili neko drugi (ko god). :xq010:

Ivanka

Ne, ona treba normalnog muškarca, ali izgleda da takve više ne prave. Izgubili muštru ili šta... Katja je stara 28 godina i do sada je naletela samo na pijanice i narkose, na žalost.

micha56

U bre pa ti ne znas za onu priču:

Celog života čekala je princa na belom konju i na kraju je ukapirala da prinčeva više nema - ostali samo KONJI.
Ostalo je nešto prinčeva, ali nažalost svi su zauzeti.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Micha, svaka ti je ka u Njegoša ali nije tačno da žena ne može fizički da maltretira ili prosto rečeno bije muža/muškarca. Ima i žena koje su fizički jače od muškaraca ali takve su retke i mnogo je češći slučaj da muž bije ženu.

micha56

Ma ja se zezam  - znam da su žene jači pol, ali mentalno, nikako  fizički (bar mislim).

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A što se tiče psihičkog zlostavljanja i gnjavaže, tu mislim da je češći slučaj da žena maltretira muškarca nego obrnuto.

Fanta

Ako je tako, onda Dule iz Muske kuce nema sta da brine.
Ocas posla ce mu se napuniti kuca!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

JUSTICE

Za osnivanje MUSKE SIGURNOSNE KUCE  IMA OSNOVE !

Problem je samo OSOBA koja ju je plasirala jer sve sto je napred napisano je TACNO !

Ima tu jos jedna stvar.Uopste se Dusan nije setio da uradi  i da odradi ovako nesto ,nije on za to klikeras.

Iza njeg stoji osoba koja je MANIPULATOR,INTELEGENTNI MANIPULATOR,iako nema ni osnovnu skolu i
                 predstavlja njegovog  PJAR MENADZERA.

Kao sto postoji emisija ,,SVE ZA LJUBAV,,  kod njih postoji parola  ,,SVE ZA NOVAC,,......

osica

Citat: JUSTICE  14-04-2010, 00:46:18

Za osnivanje MUSKE SIGURNOSNE KUCE  IMA OSNOVE !

Problem je samo OSOBA koja ju je plasirala jer sve sto je napred napisano je TACNO !

Ima tu jos jedna stvar.Uopste se Dusan nije setio da uradi  i da odradi ovako nesto ,nije on za to klikeras.

Iza njeg stoji osoba koja je MANIPULATOR,INTELEGENTNI MANIPULATOR,iako nema ni osnovnu skolu i
                 predstavlja njegovog  PJAR MENADZERA.

Kao sto postoji emisija ,,SVE ZA LJUBAV,,  kod njih postoji parola  ,,SVE ZA NOVAC,,......

A KO TO STOJI IZA NJEGA, dokle uvijeno i zakukuljeno.......  napisi, ko je taj.....
Ili mozda nemas "muda" da napises ko je taj koji stoji iza njega i manipulise, i njime i sigurnom kucom.
Sto se tice novca i Duleta..... to svi znamo da je uistina, da on nista ne radi DZABA, vec sve iz INTERESA.

Lepa

ma zaista znam za slucajeve gde su zene te koje su psiho-fizicki zlostavljale muskarce....
strasno, ali istinito :(