Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Preporuka WD TV HD Media Player

Započeo donwlayco, 10-05-2009, 03:49:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

WD TV HD Media Player

Izvrstan plejer koji cita sve, pocev od original filmova, divx, mp3,jpeg, platio sam ga oko 95eura,

uz Western Digital  1TB External Hard Drive ( 85 eura) je prava kombinacija

Kupio sam 2 spoljna diska velicine 1TB svaki, na prvom sam prebacio oko 215 originalnih dvd-a  a na drugom 1TB disku preko1000 divx filma, DA LI SE ISPLATI?
VEK TRAJANJA FAJLA NA CD-u JE OKO 5 GODINA, da bi sacuvao diskove od ostecenja, zamrzavanja, prebacio sam fajlove u spoljni disk, drugo stedite prostor od gomile diskova, i lakse je naci filmove jer ih imate sve na jednom mestu,

Za gledanje filmova vam nije potreban PC, jednostavo zakacite spoljni disk za media plejer i konektujte plejer na tv, ukoliko imate TV novije generacije lcd ili plasmu preporucujem HDMI TO HDMI kabl (8 eura) i dobicete savrsenu sliku...

Alkar

Prava stvar  :xq011:
ali ako pukne HDD  :xq065:

zixmix

Jeste simpatična spravica ali ne vidoh da pušta filmove mkv-formata :aq15:, a pošto imaš novi TV koji pretpostavljam da barem podržava HD ready a player ne podržava mkv format koji prikazuje HD i HD ready filmove onda baš i ne vidim ispalativost takve investicije. :aq25:

donwlayco

File Formats Supported   
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
Note:
- MPEG2/4, H.264, and WMV9 supports up to 1920x1080p 24fps, 1920x1080i 30fps, 1280x720p 60fps resolution
- An audio receiver is required for surround sound output. AAC/Dolby Digital decodes in 2 channel output only
- JPEG does not support CMYK or loss less.
- BMP supports uncompressed format only.
- TIF/TIFF supports single layer only.

File Formats Not Supported   
Does not support protected premium content such as movies or music from the iTunes® Store, Cinema Now, Movielink®, Amazon Unbox™, and Vongo®

External Drive Formats Supported   
FAT32, NTFS, HFS+ (no journaling)

Performance Specifications   
Serial Transfer Rate
   USB 2.0
   Serial Bus Transfer Rate (USB 2.0)   480 Mb/s (Max)

Physical Specifications   
   Capacity   N/A
   Interface   HDMI, Composite A/V, USB 2.0

zixmix

E to je onda prava stvar, sada je uzimam za razmatranje da je nabavim, kaži mi nešto o njemu: kako radi, da li ima nekih problema prilikom puštanja mkv fajlova i kako si sveukupnozadovoljan sa njim?

donwlayco

...PREZADOVOLJAN... malo sporije indexira fajlove sobzirom da je hdd 1TB, ali slika je besprekorna kad su u pitanju originalni filmovi, sto se tice divx filmova slika je slabija, preporucujem gledanje divx filmova u formatu 16:9, ako gledas u punom formatu dolazi do distorzije, najvaznije caka je da nema zamrzavanja kao kod ocitavanja diskova, skoro sam skinuo sa interneta Selo gori baba se ceslja i slika je zadovoljavajuca, stvar radi kao normalan dvd player...