Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Smrtna kazna...

Započeo autentik_paracin, 02-05-2006, 01:41:46

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Otaèastveni pokret Obraz ukazuje na èinjenicu da teški sluèajevi silovanja i pedofilije, koji su u poslednje vreme potresli srbsku javnost, svedoèe o potpunom krahu sadašnjeg naèina spreèavanja i kažnjavanja nastranih zloèinaca.

Nedopustivo blage kazne samo podstièu bujanje svih vidova izopaèenosti, pa se stoga opravdano postavlja pitanje: da li Srbi treba da prate Evropu u promovisanju bolesti i ludila?

Zbog svega toga Obraz zahteva hitno uvoðenje smrtne kazne za okrutne pedofile-ubice. Smrtna kazna je jedina primerena u tim sluèajevima, tim pre što se veæina takvih manijaka vraæa zloèinu i nakon odležane zatvorske kazne. Uostalom, i Sveti Sava je u svom èuvenom Zakonopravilu propisao smrtnu kaznu za nastrane zloèince.

Stravièno zlostavljanje i ubistvo trogodišnje Katarine Jankoviæ i trinaestogodišnje Tamare Ivanoviæ moraju biti poslednja opomena vlastima i društvu u celini. Nema nikakve sumnje da je bezbednost i bezbrižna buduænost naše dece na prvom mestu. Zato zloèini iz nastranosti moraju biti strogo i nemilosrdno kažnjeni, i nikakvo povlaðivanje nièijim zahtevima – pa ni Evropske unije – to ne sme dovoditi u pitanje.

dragnik

ja ne vidim obraza u vasem delovanju
smrtna kazna? sve izdajnike treba "uza zid"

VeNoM

obraz nije više ono što je bio otkad su ostali bez vodje. inaèe što da ne...

dragnik

smatram da je smrtna kazna opravdana u slucaju visestrukih ubistava, i ubistava na narocito svirep nacin

autentik

I ja se slazem

dragnik

kako cemo sas terorizam?
sta je to terorizam?
da li sam ja terorista?
tamo me nazvao jedan srbin na jednom forumu
ovi drugi nista

dragnik

pogledaj ovo:
https://www.geocities.com/ahlulbayt14/photo-s.html
da li su to zrtve bombardovanja?

autentik

Ovo je uzasno

dragnik

Citat: "autentik_paracin"Otaèastveni pokret Obraz ukazuje na èinjenicu da teški sluèajevi silovanja i pedofilije, koji su u poslednje vreme potresli srbsku javnost, svedoèe o potpunom krahu sadašnjeg naèina spreèavanja i kažnjavanja nastranih zloèinaca.

Nedopustivo blage kazne samo podstièu bujanje svih vidova izopaèenosti, pa se stoga opravdano postavlja pitanje: da li Srbi treba da prate Evropu u promovisanju bolesti i ludila?

Zbog svega toga Obraz zahteva hitno uvoðenje smrtne kazne za okrutne pedofile-ubice. Smrtna kazna je jedina primerena u tim sluèajevima, tim pre što se veæina takvih manijaka vraæa zloèinu i nakon odležane zatvorske kazne. Uostalom, i Sveti Sava je u svom èuvenom Zakonopravilu propisao smrtnu kaznu za nastrane zloèince.

Stravièno zlostavljanje i ubistvo trogodišnje Katarine Jankoviæ i trinaestogodišnje Tamare Ivanoviæ moraju biti poslednja opomena vlastima i društvu u celini. Nema nikakve sumnje da je bezbednost i bezbrižna buduænost naše dece na prvom mestu. Zato zloèini iz nastranosti moraju biti strogo i nemilosrdno kažnjeni, i nikakvo povlaðivanje nièijim zahtevima – pa ni Evropske unije – to ne sme dovoditi u pitanje.
najbolje je da takvi ne dodju zivi do suda
ako je sigurno ko je izvrsilac