Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vic dana!!!

Započeo autentik, 01-04-2006, 12:47:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

Didi

Postovani Sude!
Dana 02.03.2009. godine sam stvarno pored puta primetio neki okrugli znak sa crvenim rubom u kome je na beloj podlozi pisao broj sedamdeset, ali pored tih brojeva nije stajala nikakva oznaka koja oznacava mernu jedinicu na sta se taj broj odnosi.

Kako i sami znate vazeci Zakon o mernim jedinicama i merilima objavljen u Sluzbenom listu SRJ 80/94, 83/94, 28/96 i 12/98, obvezujue Republiku Srbiju da su u Republici Srbiji zakonske merne jedinice SI sistema.

U tom Zakonu pise da je mera za duzinu metar, a mera za vreme je sekunda. Izvedena jedinica za brzinu je jedinica duzine kroz vreme. Ne mogu da zamislim da radnici Ministarstva unutrasnjih poslova krse jedan od osnovnih Zakona u Republici Srbiji.

Dakle, ako kod znaka nije napisana merna jedinica, pretpostavlja se da se radi o meri koju je Srbija medjunarodno prihvatila i Zakonom ozvanicila.

Tako sam ja, cenjeni Sude, pretpostavio da se radi o 70 m/s, odnosno nesto vise od 250 km/h. Kako sam ja vozio samo 180 km/h sto je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (252 km/h) molim da mi se vrati vozacka dozvola koju su mi revnosni saobracajni policajci bespravno oduzeli.

Betty Boop

Našli se Crnogorac, Englez i Francuz.
Englez: - Kad ja viknem s Big Ben-a "Živela Engleska", odzvanja još petnaest minuta!
Francuz: - Kad ja viknem s Ajfelovog tornja "Živela Francuska", odzvanja još pola sata.
Crnogorac: - Kad se ja popnem na jablan i viknem "Ljudi, ajmo radit", još mesec dana odzvanja "Ne seri Milutine, ne seri..."

Didi

Ovaj je za Govermenta

Bogati bankar vozi se u svom Mercedesu i ugleda muskarca kako jede travu. Zaustavi automobil i pridje coveku.
- Izvinite, zasto jedete travu?

- Nemam novca za hranu.

- Dodjite onda sa mnom da vas nahranim.

- Ali, ja nisam sam, imam i zenu i troje dece.

Bankar odgovara, dobrodusno se smeskajuci:

- Nema problema, bice dovoljno i za njih.

Svi zajedno udju u Mercedes. Kada su krenuli kaze siromasan covek:

- Gospodine, Vi ste stvarno predobri. Zahvalni smo Vam sto ste nas poveli sa sobom.

- Ma, nema problema. Bicete jos zadovoljniji kada vidite koliko je visoka trava u mom dvoristu...

Fanta

government

Uuuuuuu tuuuužnoooo ,  nemoj ono troje dece, ajde nek samo žena jede  travu :aq21:

government

Samo za Didija  , kuma , starojka i ostale goste.

Čuvala baba unuka , odgajala , učila svemu što je znala, vodila ga u vrtić pa školu itd. Non stop su bili zajedno baba i unuk i život živeli u slozi i veselju.
Kada se unuk vratio iz vojske rešila baba da ga ženi. Našla mu devojku lepu i poštenu  i napravila svadbu o kojoj se dugo  pričalo po  gradu.
Posle mesec dana baba priupita snajku : Jel snajka jel se lepo slažete ti i moj unuk?
- Ma super , sve je  kako treba , samo... odgovori snajka  nesigurno.
Šta nije u redu , pita baba , jel mogu ja nekako da  pomognem?
-Pa kad legnemo u krevet  on  odmah zaspi, reče snajka.
Auu misli se baba   pa ja mu nisam rekla za te stvari !
I kad se unuk vratio sa posla baba ga pozva i u poverenju saopšti.
Slušaj dete , kad legneš sa ženom u krevet treba malo da je maziš i ljubiš  i posle izvesnog vremena treba da uđeš u nju.
-Ma dal je moguće baba , jel si sigurna da treba to da uradim , upita unuk.
I kad legoše te večeri u krevet mladić se okrenu prema ženi i poče da je mazi i ljubi , što ona srećna prihvati.
Posle izvesnog vremena unuk reče ozbiljnim glasom
:" Ženo , ja ću sad da uđem u tebe al da znaš ako se ne vratim, DA MI ČUVAŠ BABU!

:xq005: :xq005:Smejem se sopstvenom vicu , došlo poslednje vreme !

Ivanka

Betty Boop

Čovjek se počeo tuširati odmah nakon što je njegova žena završila, kad netko zazvoni na vrata. Nakon nekoliko trenutaka prepiranja oko toga tko će otvoriti, žena popusti, brzo se umota u ručnik i spusti se niz stepenice. Na
vratima ugleda Peru, prvog susjeda. Prije nego što zausti, Pero joj reče:

- Dam ti 800 eura ako skineš taj ručnik.

Nakon kratkog razmišljanja, žena skine ručnik i stane gola pred Peru. Pero joj odmah da 800 eura i ode. Zbunjena, ali i uzbuđena zbog iznenadne sreće koja ju je snašla, žena se opet umota u ručnik i popne se na kat. Pošto uđe u kupaonicu, muž je, i dalje stojeći ispod tuša, upita:

- Tko je to bio?
- Pero, naš prvi susjed. - odgovori ona.
- Sjajno - reče muž - Je li ti rekao nešto o tome da mi duguje 800 eura?

Didi

Voze se dva penisa u kamionu, pa će ti jedan drugome: "Imaš li vozačku?"
- "Nemam, a ti?
- "Nemam ni ja!"
- "E jebiga, sad će nas policajci drkati."

reksys

Procitala plavusa oglas na semaforu."Prodaje se kuca"
Plavusa poce da lupa o semafor.Potom nailazi policajac i pita je:
-"Alo bre zeno, zasto lupas u semafor?!"
-"Pa pise kuca na prodaju, ali niko ne otvara."
-"Pa zar ne vidis da je upaljeno svetlo, lupaj jace!"

Didi

Opet za Govermenta

U ratu granata vojniku otkinula nogu i on urliče od bolova. Prilazi mu drugi vojnik i dreknu na njega:
-Šta se dernjaš? Granata ti je otkinula samo nogu. Onom tamo je otkinula glavu pa ćuti!

bebironac

hahahahahaaaha crnjak aaaaaaaaaaaaaaaa

tatoo

Tri bracna para proslavljaju svoje godisnjice braka u jednom hotelu.

Posle vecere svaki par ode u svoju sobu. Ujutro, na dorucku nasli se muskarci, i to jedan sa sljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treci sa slomljene obe noge.

Pitaju prvog sta mu se desilo, a on im kaze:
-"Ne pitajte! Usli mi u sobu, krenuli da se kresemo, zavrsimo, i ja iz navike iz dzepa izvadim 100 eura i pruzim zeni. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!"

Drugi ce:
-"Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!"

Treci prica:
-"Ja sam jos gore prosao. Dodjemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad u sred radnje neko pokuca. Moja zena se uplasi i iz navike vikne: "Jao, muz!", a ja budala ravno kroz prozor

bebironac

hahahahahahahahahahha odlican je

Didi

Didi

M=madjarica
S=srpkinja
Idu na groblje kod svojih pokojnika M i S. M nosi smao cvece dok S nosi cvece i hranu, i sve je ok ostavljaju i jedna i druga sve sto su donele na groblje i sad M pita S zasto nosi toliku hranu na groblje i kad ce ti je pokojnik pojesti. S na sve to odgovara isto kad i tvoj pomirise cvece.

Betty Boop

Žena ulazi u kuhinju i zatiče muža kako stoji sa muvolovkom u ruci i zvera po kuhinji.
- "Šta to radiš?"
- "Lovim muve."
- "Je li? Jesi li ubio koju?"
- "Da, tri mužjaka i dve ženke," odgovori joj.
Žena iznervirana upita:
- "A kako znaš da razlikujes muške od ženskih muva?"
On joj odgovara:
- "Tri su bile na konzervi od piva, a dve na telefonu."

bebironac

Cime se hrane ljudozderi u vreme posta????

*roniocima.....

tatoo

Ulazi otac sa svojim 10-godišnjim sinom u apoteku

Na putu do pulta opaze reklamni pano proizvođača prezervativa.

"Šta je to " upita dečak

Otac ga odmeri od glave do pete i bez dlake na jeziku odgovori :

"To su prezervativi sine , upotrebljavaju se za siguran sex"
"Aha", odgovori sin i uzme kutijicu sa tri komada:

"A zašto su u kutijici 3 komada ?"
"Zato jer je to pakovanje za srednjoškolce" odvrati otac,
"Jedan za petak , jedan za subotu i jedan za nedelju."

Nije loše , pomisli sin ali ugleda kutijicu sa šest komada.
"A ova kutijica sa 6 komada " upita.
"Ovi su za studente - dva puta u petak , dva puta u subotu i dva
puta u nedjelju ."

"WOW!"oduševljeno će dečak. "A zašta su tek ovi ?" držeći
u rukama kutijicu sa 12 prezervativa .

Kiselog osmeha otac mu odgovori :
"Eeee ovi su za oženjene muškarce , jedan za JANUAR , jedan za FEBRUAR, jedan za MART ...."   

Betty Boop

hahahahahahahhaha extra vic