Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koliko cesto koristite internet?

Započeo autentik, 26-04-2006, 18:45:35

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Br@nkO

Znam da hoce...ali ni su malo spori...u Cupriji su u februaru pustili prve korisnike, njih 64, mozete da zamislite ko je dobio prikljucak. Od tada oni nas lazu da ce dotatna oprema doci te u aprilu, pa onda kao 15. maja bio datum...sad jos cekamo to cudo...

ivancica

tako su i nama ovi iz telekoma odlagali,ali docekasmo...

windsurfer

Čuo sam da frka oko ADSL mreže ide još par meseci a zatim stupa na scenu kablovska veza + internet koji je možda  bolji

zs

Citat: windsurfer  27-06-2007, 16:55:03
Čuo sam da frka oko ADSL mreže ide još par meseci a zatim stupa na scenu kablovska veza + internet koji je možda  bolji

sve ti je to isto s... mi smo kao i u svemu mnogo iza razvijenog sveta. evo recimo jedan moj drugar, imao je u poslednjih nekoliko godna kuci 2MB link, ali sada zbog promene u infrastrukturi morace da pocne da koristi 8MB i to placa otprilike koliko mi ovde 768ADSL

windsurfer

Br@nkO

Evo npr, moj drug u Becu ima 5MBit vezu i placa 30 evra mesecno!!! Fora je i tome sto on tih 5mbit-a ima dok ne spuca 1GB protoka, a dalje do kraja meseca ima "sporu vezu" od 3 do 3 mbita, zavisi kako ima padne na pamet verovatno. Moj drugi drug, isto u Becu, ima 7 (slovima - SEDAM) megabita, i to, bez ogranicenja protoka kosta 45 evra mesecno!!!!
Kad ce to kod nas da bude pitam se...valjda cu u dubokoj starosti da docekam taj toliko okekivani dan...

ookkii

hahaha, evropa je zaostala moj ujak u australiji ima ADSL2 i placa 35 dolara tj, 25 eura protok od 12 megabita, ali mu to nije potrebno kad mu je limit 10 GB na tri  meseca

Br@nkO

Pa znam to za Australiju, ali tamo ta brzina bukvalno nema smisla zbog tog ogranicenja.
U Japanu je net prava stvar, megalomanske brzine bez ogranicenja...
A to sto je Evropa zaostala nije problem, problem je sto smo mi i za tom zaostalom Evropom mnoooogooooo zaostali...E da je nama ta njihova zaostala brzina...xexe

Daca

Meni je net uobicajna svakodnevnica. Idem preko asl-a (8MB) i placam 30 evra mesecno. U cenu je uracunat net, fiksni telefon (pretplata + komunikacije bez ogranicenja unutar Fr) i 20 TV kanala. Stvarno nije skupo.

Loremo

Ja sam se opasno navukla na internet!! Ako se ne vucem po forumima setam trazeci sve moguce informacije...Stvarno je CUDO jedno!! :aq29: A taj adsl..jel on proso kroz ceo grad ili...? Jel ga ima u starom kablovskom naselju? :aq28:

autentik

Mislim da jeste

ali evo teme  o tome pa procitaj sve detaljnije

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=1203.0

autentik

Evo  dođe i treća godina  kako interent koristim  svaki božiji dan  po  2 sata najmanje  a nekad sam znao i po ceo dan

zs

Citat: autentik  02-08-2007, 18:02:24
Evo  dođe i treća godina  kako interent koristim  svaki božiji dan  po  2 sata najmanje  a nekad sam znao i po ceo dan

blago tebi, koristim ga svakodnevno jos od 94-te

autentik

zs

Citat: autentik  03-08-2007, 20:06:40
eeeeeeeee

pa ti si bolji od mene

sta ces, to mu dodje kao i radio, tv i sl. ljudi su ih u pocetku manje koristili dok se nisu navukli :)

ookkii

a inace net koristim od 2001

Ivanka

Koristim net desetak godina, svaki dan par sati.

Ivanka