Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Mačke - Mace

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:38:16

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Luna

mozes ti njemu pet harema da bnabavis,ali ako je homo  :xq003: ipak ces da se vratis na moju ideju,
tj. da pokucas bevaninom Canetu na prozorce! :xq005:

Luna

Citat: bevana  10-06-2009, 21:39:28
hahahahah
jadna moja macka,pored ovih ideja
ako je svajcarac opasan ko sto traveler kaze......crniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cane! :xq003:

traveler

Ma da,kad malo bolje pogledam u avatar od bevane,ne bi bilo lose da se stvarno uverimo da nisu homosi ovi nasi macani,a usput bi naravno kupio neku kucu tu i pokazao joj svoju tetovazu.hehehe

Luna

bevanu ne interesuju tetovaze!!!! :aq29:

Luna

a ti mala ne spavas?
dobro sad imam brigu manje,da te ne zastupam. :aq21:

traveler

Dok ovako dezuram na forumu,macan spava svo svreme.Spava nekad bas bas dugo i sanja svasta.Na mene je....

traveler

Ne znam mozda juri macane,morali bi to da proverimo.

traveler

Naravno ne da mi mira.Moram da svratim gotovo sad.

Luna

od juce,i definitivno,mrzim macke! :aq18:
po gotovu kad im treba voznja doktoru...grrrrrrrrrrrrrrr...

Luna

..i da je vozim doktoru,pogotovu kad je sunce...nnnnnneeeeeeeeeeee,hvala....pissssss.... :aq18:

DEDA-EU

MIK

mac, mac maroooooooo
:aq28:

Luna

Citat: bevana  08-07-2009, 09:48:31
moram da te upoznam sa mojom mackom  :aq24:
sto ne rece da me upoznas sa nekim dobrim komsijom,rodjakom...nego sa macketinom??? :xq003:

pissssssssss.....siccccccc.....

Luna

...penju se na frizider,na sto....ulaze u sudoperu...lizu *upe gde stignu.........more piisssssssssssss...sad cu da pozovem jednu dobru kucu :xq005:

Luna

ne penje se...ceka da se otvori frizider pa da useta u njega!  :xq005:

Luna

Dak

vesna05

Stvarno dirljiv susret ,jos jedan snimak koji potvrdjuje da su zivotinje zaista izuzetna bica

Svilena

Luna

bevana,posto volis a i umes da vaspitavas macke,dodji molim te i vaspitaj ove koje mi se sunjaju po dvoristu i vrebaaju kad ce da se uvale u neku serpu u kuhinji...dodji i vaspitaj ih da mi se ne pojavljju pred ocima! :aq21:
....ili cu tilicno pomoci da ih pohvatamo i pa da ti ih poklonim. :aq29: