Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ima li medveda u Srbiji

Započeo autentik, 27-01-2007, 11:12:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Andrijana

:-((( Zasto necete da me wodite bwe? :-((( Jesam zensko, ali pokazacu se da umem!!! :-)))
Cik, izaziwam... :-P

nickollica

dobro bre..aman....idemo u subotu u 7...obuci se toplo i ponesi lepo raspolozenje .....
za sve ostalo sam ja tu...

Andrijana

Hehehhe, dogovoreno... Nemoj da kasnis, bicu tacna... YYYppppi, jedva cekam... :-))))

government

:aq18:
Lovci u okolini Jagodine ulovili medveda mostruma.
UPOZORAVA SE STANOVNIŠTVO OKOLNIH SELA DA NE IZLAZI IZ KUĆA !!

autentik

ahahaha

ovo su neke slike od ko zna gde

nickollica

mamu im njihovu americku...sta nam sve nisu bacali i ubacivali....a sad pustili i grizlija da nas pojede...eeeee...to kod nas ne prolazi...

nickollica

cekaj me kod karavana....budi tacna....

government

Medved je ulovljen na obroncima Juhora .Po priči lovaca ovo je samo jedan od
krvoločnih primeraka koji su vidjeni kako lutaju šumama u potrazi za bilo kakvom hranom.Čopor opasnih zveri koji broji na desetine je razbijen na manje grupe koje se kreću u opsegu od 200 km u regionu Pomoravlja i napadaju udaljena domaćinstva i
slučajne prolaznike.Po tvrdnji eksperata radi se o mutiranoj vrsti divljeg crnog medveda nastalog kao posledica bombardovanja uranijumskim bombama.

Andrijana

Hehehhe, ne brini. Ja mogu 5 minuta najwiše da kasnim, uglavnom sam tačna. :-))))
Neću se obrukati, samo nemoj da wičeš, ako slučajno nešto pogrešim!!! Imaj strpljenja... :-))))))

gremlin

Slabo ima medveda, ali zato ima mnogo onih koji su zaštićeni kao ove životinje. :xq003:

nickollica

Citat: Andrijana  05-02-2009, 09:50:16
Hehehhe, ne brini. Ja mogu 5 minuta najwiše da kasnim, uglavnom sam tačna. :-))))
Neću se obrukati, samo nemoj da wičeš, ako slučajno nešto pogrešim!!! Imaj strpljenja... :-))))))

ne sekiraj se...imam zivce kao konopce.....

Andrijana

Hehhehe, odlično. Jel idemo sutra? Nemoj da me zaboraviš!!! :-) Stižem...

nickollica

gde si ti jutros....????
;-)

Black

Znači , pišemo Andrijanu u lžove...

nickollica

hm...pa tako nekako...mada mislim da bi trebali da joj damo jos jednu sansu da se iskupi....

government

Ma Andrijana čula da se pojavio još jedan opasan medved, pa se uplašila. Eno ga na linku.

https://www.youtube.com/watch?v=ka9Czggpem4

Andrijana

Joj, ne bix se ja sa njima kacila... Ma Nikolce, bila sam... Ti nisi dosao, smrzla sam se kao ... :-(

nickollica

da se vratimo na temu....sinoc je bila emisija na RTS 1 memedovic naravno i prica o medvedima koji igraju...snimali su nekog lika iz svilajnca koji je u udruzenju za zastitu ovih divnih zivotinja....mecke koje igraju-medvedi u posedu roma...
uzas blagi...u kakvim uslovima zive,jedu...itd...
nastavak u sledecoj emisiji....

andrijana..ja nisam dosao????
pa sto nisi svratila da me budis...u blizini sam tu...taman i caj da mi stavis...

Andrijana

Xexexxe, eto... Sam si se odao... Ipak ti nisi došao!!! :-PPPP
:-))))

gremlin

..i ako ih nema izmislićemo ih.! :aq17: :aq22: