Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

ONA

Autentice, gde je ZS?
Stanje postaje nepodnosljivo!!!
Daj odgovor.

autentik

Citat: ONA  22-12-2007, 14:04:03
Autentice, gde je ZS?
Stanje postaje nepodnosljivo!!!
Daj odgovor.

Pa neznam gde je

A što postaje nepodnošljivo  -  niko se ne svađa

ima dosta novih korisnika koji normalno diskutuju

Sve teče super.

u čemu je problem ?

Ivanka

Svadje naprave sve zajedno zanimljivije.
Stvarno, gde je ZS?

Black

XAXAXAXA pa i ja sam hteo da pitam di ga je Z.S. ? Ovako je malo dosadno , nema nikoga da ga zatupljuje i davi...Nadam se da mu se ništa loše nije dogodilo i da ga je pritisla neka od 20+ pa ja zato prestao da nam se javlja i diže pritisak...

Zockey

Postavite forum ALTERNATIVA I ENERGIJE,razumem se pomalo u te sfere a i upražnjavam REIKI i neke vidove Alternativnih (sada priznatih) načina isceljenja

Ivanka

Vidi, vidi, o našem Autentiku piše Blic. Čestitam. Malo se nasmej kad te slikaju.

Loremo

Ja odustajem za danas. A i juce sam. Mislim...pisem odgovore i na kraju zavrse kod siptara. A samo jedan je bio o njima.

Nema smisla sta nam rade!  :aq14:

Ivanka

Već nedelju dana imam problem da se prijavim na forum. Uppšte neće da se otvori stranica. Pa šta je to?

Zockey

i mene zeza a imam ADSL 1024/128,autentik vidi sta je sa forumom?

autentik

Nije sa forumom, nego sa serverima

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=11.0

Zockey

Citat: autentik  06-03-2008, 14:30:07
Nije sa forumom, nego sa serverima

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=11.0
da,znam i ja sam se mucio sa mojim forumom,nisam znao da ga nadogradim i sada je laganica,pogledaj,obavezno klik na sliku gore da se otvori forum:
https://zockey.createmybb.com/index.php

Wlaja

Primetio sam da wam stoje bajate teme 2005, 2006 ... Uf bre ... Mozda bi mogli da se otarasite nekih glupih tema ...
A isto uwek je preko 20 chlanowa online, a oko 200 kao gosti, a ja za 2 dana u temi upoznawanje dobio samo jedan post ...
QQ shto je narod ne waspitan ..
Shalu na stranu, stwarno bi mogli da izbrishete bajate teme i da naprawite jednu weliku reorganizaciju !!

Mac

U Wlajo, desava se da po ceo dan niko ne napise nista, ovo je sada relativno normalno stanje. Sto se tice starih tema, one stoje zato sto ce mozda nekada nekome da zatreba neka informacija iz tih tema.

Wlaja

Ali zato postoji Trash ...
Chlanowi mogu da cheprkaju po trashu ...
Pa kada se lepo otkuca u pretrazi, ona lepo izadje ... Deluje prenatrpano ... Ali shta cesh ....
Narawno admin trash je wec neshto drugo ...

Wlaja

Ahhh shto je owde bre smorno ...
Nejedan post tokom celog dana !! A owi gosti me zbunjuju kodza ...
Ima ih bre za ceo stadion ..

autentik

Pa pokreni neku temu staru ili napravi novu, da vidiš kako će čas da se aktiviraju

anny

Možda veseliji kolorit foruma...

autentik

heheh

Takav je stil, treba da se skine neki drugi template da bi bilo drugacije

I to cemo da uradimo jednog dana

Loremo

Autentik ili ko zna, kako se postavlja video snimak tj. snimak kamere na Remrantovom trgu.

Kao sto ima Paracin, samo se ova vrti.

Da li samo da iskopiram sajt i pasta ili.... :aq15: