Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Šta se dešava?
Jel su već izbrisane njegove poruke, ili ja ne tražim gde treba?

Luna

A izdesavalo se ,vizaton je poceo da postavlja text o bogacenju gde stigne...Paracin Cuprija,Jagodine,Maturske haljine.......

Mod1

SunđerBoba

Bogami efikasno. Kolega ne spava  :xq011: Nisam ni stigla da vidim šta je taj uradio.

Luna

ooooooooo Mod,pa ti si klasa,opet :xq011:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Mod deluje iz ilegale. Xexe.

Luna

Imam jedan predlog za koji u startu znam da ce biti odbijen.
Posto na stotinu mesta imamo razne slike,bilo bi pametnije da se slike,bilo cega(cveca,zivotinja,nase slike....umetnicke...) stave pod jednu temu, i da znamo da su tu a ne da se traze svuda okolo.
Inace je sve toliko izmesano i ne vidim nikakvog smisla da se tvrdoglavo odbija svaka pozitivna promena.

zdravlje

zar nisu sve slike pod svojom temom?
na primer biljke, macke, zivotinje itd...

Luna

Ma ne,stavlja svako gde mu se cefne!
Ja naprimer paracinske slke (grad) stavljam na PN, biljke na Cvecu,macke su mislim kod Zivotinja....vrti lud zbunjenog!

zdravlje

pa za takve stvari u sustini imamo MODERATORE
ali kao sto vidis.............................  bez komentara

Luna

Koliko ja znam,a to mozes videti ako se na ovoj temi vratis samo malo unazad,ne mogu tu moderatori nista jer Autentik ne dozvoljava!
Ok,njegov je Forum....lepo mu ovako.

zdravlje

ma da je on nama ziv i zdrav
vazno da mu je lepo kao sto kazes...
wq54

autentik

nemam ljudi vreme...

kad bude bilo vremena preuredicemo ceo forum kako treba. dotel pisite, otvarajte teme, diskutujte ..

Luna

Vereujem da nemas vreme,ali zasto ne dozvolis da to neko drugi uradi,naravno uz konsultaciju sa tobom?

zdravlje

Citat: autentik  22-10-2009, 13:08:08
dotel pisite, otvarajte teme, diskutujte ..

WOW
drzim te za rec ! !

:xq033:

SunđerBoba

Luna,
slike možemo grupišemo samo na dva načina. Po onome šta je na njima ili po činjenici da su to fotografije. Znači, ako su u pitanju fotke Paraćina, ili ćeš da ih postaviš u delu o tom gradu (što je logično), ili u delu gde su fotografije (što je takođe logično  :aq29:).
Tamo gde mogu i gde vidim da je napravljena digresija, ja reagujem, ali to praktično da nije moguće jer uvek imaš nekog ko će da "tera malo ulevo".
Ali da treba malo "pritegnuti" forum, treba! Kao i obično, ja se dobrovljno prijavljujem za tu generalku, ali nisam ja ta koja odlučuje  :xq001:

Luna

Odluku si cula....videla sam i da ima tema iz 2006-te bez,tema bez ijednog komentara....to bi po mome isto moglo da se izbrise.
Ko nas pita uostalom? :xq006:

autentik

pa pisiye na novim temema .. sta vas stare teme diraju.. neka ih nikome ne smetaju

ili prodiskutujte na te stare teme i odmah ce da postanu NOVE teme

a niko ne moze da sredi to posto ovaj forum je predhodno prebacin sa phbb foruma na SMF

pa sad moram da izdvojim jedno nedelju dana da cackam po paze da sve sredim sta i kako

a ja nemam pola sata vremena...

sledece godine bice sve bolje.. dotle uzivajte

Luna

Pa dobro kad ti kases da idemo na stare teme malo, odoh odma` da pisem tamo, samo gde bih pre:
"Kokoska snela jaje u obliku penisa"(2006),
"Starica od 80 godina htela da opljacka banku" (2006),
"Obesen Sadam husein"(2007),
"Rasporio zenu i izvadio joj creva" (2007).....

Da su ove teme deca bile, dosad bi jos malo posle u skolu. :aq18:

Ne diraju nas stare nego su to samo sugestije kako da Forum bude aktuelniji,lepsi i pregledniji.

Luna

Meni opet ne funkcionisu obavestenja o postovima,kako je kod ostalih???