Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

hvala,hocu,ti si srce  :xq001: uvek bila!

Evo jedne sugestije:
mislim da bi Autentik trebao da pohvali Bevanu i mene,jer smo posle one robije bile ZA PRIMER!!!
Moze i po neko nagradno putovannje da nam dodeli. :aq29:

Luna

Iiiiii,kad ce te pohvalnice,da znam da se svecano obucem za tu priliku?
Da startujemo Bevana i ja kao "dobrice" u ovoj godini. :xq013:
Treba nam motivacija za dalje nastupe na Forumu.

tatoo

Svilena

Ala džesika bila vredna - napunila forum!!!

O, autentiče, moraćeš ranije da ustaješ i da odmah uz jutarnju kaficu čistis farmaciije, viagre i ostale  :xq009:

Luna

Milim autentika da izbrise sve ovo sto je ovaj silashardin zasljepao po celom forumu,i bilo bi najpametnije da ga blokira jer je ovo veliki bezorazluk !!!
Ovo nije normalno !!!

SunđerBoba

Moram da primetim, mada u poslednje vreme ne svraćam često, da je forum baš nesređen  :xq010:
Šteta.

Zockey

I u ozbiljnim edukativnim temama poremeti neko temu svojim egoističkim stavovima!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ivane, postoji problem kod postavljanja slika na forum. Softver mi uvek pojede jednu četvrtastu zagradu [ pored koda img, otvorenu ili zatvorenu pa se slike mnogo teško postavljaju. Kad ćeš to da rešiš ?

autentik

autentik

Radi sve normalno... verovatno je problem do Browsera (Probaj Explorer ili Mozila)

Luna

Autentik,paravis se da ne primecujes, a da sam ja poslala nekog psyhijatru dobila bih  vec u zoru pp od metra od tebe ! :aq18:
Ako po nekim novim pravilima to moze, a vidim da moze, sad cu i ja krenuti da upucujem tamo svakog Forumasa ko nije mog misljenja!

Samo casak da napravim spisak , a ti se molim te i dalje pravi  da ne vidis!  Sto sme jedan, sasvim mi je svejedno ko je on, smeju i ostali.

zitat.:srki035
"Lepo mi ljudi pricali da posle odredjenog vremena svi ljudi koji rade u inostranstvo ukoliko zelje da de normalno ponasaju trebali bi da posecuju psihijatra,da im da neki savet za dalji zivot.Vi ste naleteli na pravog,kada budete slobodni javite mi se da zakazemo seansu.Pozdrav Dr. Srdjan.
"

saba

AUTENTIK, kad ces vec jednom da DOZVOLIS da u profilu, mozemo da menjamo slike to jest avatarcice. Nesto mi se bas ne svidja ovaj moj, rado bih ga promenio. Ta opcija vec odavno NE RADI. Dali namerno neces da to promenis, ili nemas vremena.

Luna

Sabo istina,i red je da sklonis ovu iz decjih dana i stavis neku novijeg datuma  :aq07:

saba

Pa ne moze, promenio bih, al ne moze....

autentik

Citat: saba  30-01-2010, 20:30:14
AUTENTIK, kad ces vec jednom da DOZVOLIS da u profilu, mozemo da menjamo slike to jest avatarcice. Nesto mi se bas ne svidja ovaj moj, rado bih ga promenio. Ta opcija vec odavno NE RADI. Dali namerno neces da to promenis, ili nemas vremena.

ne moze jos.. kad dodje neka sigurnija verzija SMF-a

posto kroz sliku ubacuju viruse i onda zaraze ceo sajt..

jbg ne smem jos...

MIK

Jeli! kad'bese taj sastanak forumasa? :aq15:
:aq28:

autentik

Citat: MIK  30-01-2010, 23:10:45
Jeli! kad'bese taj sastanak forumasa? :aq15:
:aq28:

Pa trebao da bude

a li sobzirom da ja ne izlazim... tj nemam vremena da sve to organizujem

će da bude valjda tamo na leto

coce

MIK

Luna

Jaoooo,ja tek sada vidim ovo za na leto......ko li ce samo od nas da dozivi to leto  :aq21:

@Mik
Sastanak Forumasa proso,bio u oktobru....nista ne pratis  :aq21:
Ako dolazim za uskrs za cas ce da padnu susreti  :aq23: organizacija je vazna!