Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

Koji kavez, majke ti?   :aq15:

Daleko je on od zverke, on je osica ... zvrlji u prazno.

Svilena

.

SunđerBoba

Hm...za početak ne bi bilo loše da nauči čemu služi komanda pregledaj  :xq010:
Broj dva, jel ima nade da nas neko zaštiti od ove psihodrame, pa makar bila i zujanje u prazno?
Iritantno je  :xq066:

Svilena

.

SunđerBoba

I to ne samo po ovom.
Žao mi je, ja tu ne mogu ništa  :aq12:

Kengurinjo

Ово је стварно превазишло сваку меру. Брише ми се цитат из текста који је написао доцент на филозофском факултету, др Александар Гордић. Овде се прича о неком праву на говор, о недескриминацији, а мени се бришу постови, јер не мислим као други. Пре свега ту мислим на Сунђера, који вероватно пати од целибата, па своје фрустрације покушава да искали на мени.

SunđerBoba

:xq011:
Razumem te, nije lako kad te maltretira i zlostavlja isfrustrirana spužva. Plus što je u celibatu. To je stvarno ozbiljan problem u životu.
Ne brini, pokušaću da nađem neko rešenje za tebe  :aq29:  :xq001:

miji slavica

samo jedno pitanje opstine paracin zbog cega se malo ne pozabavi mirilovcem kada je bio predsednik opstine iz mirilovca nazalost on je sada mrtav pokojni kale nama je obecan sta kao najsiromasnija kuca u selu posle njegove smrti pojeo vuk magarca nikad niko nije doso iz opstine jer nam ja bila komisija nema node u kuci i rekli su da ce da dobijemo stan sta bi sa tim stanom

Kengurinjo

Зар овде нико несме да воли Нолета? Зашто ми је обрисан пост у вези лицемера и лажног патриоте?

autentik

Citat: Kengurinjo  15-09-2010, 00:49:18
Зар овде нико несме да воли Нолета? Зашто ми је обрисан пост у вези лицемера и лажног патриоте?

Evo ja ću da ti odgovorim...

Zato što nije napisano kulturno već kranje prosto da ne kažem bezobrazno

krimortus

uuuu daj da vidim taj post ja sam prvi hejter pomenutog

Kengurinjo

Citat: autentik  15-09-2010, 10:02:22
Citat: Kengurinjo  15-09-2010, 00:49:18

Evo ja ću da ti odgovorim...

Zato što nije napisano kulturno već kranje prosto da ne kažem bezobrazno

Нисам употребио ни један вулгаризам, нити сам га вређао... Написао сам пост са мало дозе ироније и цинизма...

SunđerBoba

Vulgarizam kao takav ne postoji.
Pod vulgarnim se podrazumeva nedostatak kulture izražavanja ili kulture uopšte. Tako da, ako ne koristiš prostakluke, ne znači nužno da nisi vulgaran.
Da si imao nameru da urediš, imao si.

krimortus

dobro, sundjeru ti uvek prosipas neke mudrosti...

@Kengurinjo...moras da shvatis ( sto sam i ja sa zakasnjenjem ) da je ovo ocigledno neciji privatni forum... i tako..

SunđerBoba

Citat: krimortus  15-09-2010, 15:17:00
dobro, sundjeru ti uvek prosipas neke mudrosti...

Pa prosipaj i ti, ko ti brani  :aq29:

Citat: krimortus  15-09-2010, 15:17:00
@Kengurinjo...moras da shvatis ( sto sam i ja sa zakasnjenjem ) da je ovo ocigledno neciji privatni forum... i tako..

A ti si mislio da je...šta?  :aq24:

Kengurinjo

Сунђеру, на основу чега си ти закључила да сам ја хтео да увредим некога?

И шта си ти? Правни заступник породице Ђоковић на форуму? Или си само дрвени адвокат...

Дакле, овде се угрожава моја слобода мишљења која је основа демократије на коју се сви ви позивате...

SunđerBoba

Niño, to bi značilo da istu slobodu imaju i svi ostali, jel da?

Kengurinjo

Ко је "Niño"?

Да, сви имају исту слободу мишљења!!!

SunđerBoba

Kengurinjo

Иначе, данас је Међународни дан демократије.