Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta pokloniti kad važni datumi dođu !

Započeo autentik, 10-03-2007, 14:02:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

ma neka, ako ona nece da mi kaze, onda nista

Svilena

Evo ideja šta pokloniti dragim osobama  :xq011:

- PRODAVNICA ORIGINALNIH POKLONA https://www.hocuto.rs/

tatoo

...koverat s dragocenim papiricima npr.

Sanjica1987

Ja sam od dečka dobila ORIGINALAN poklon...u pitanju je mozaik slika. Naša zajednička slika sastavljena od mnooogo naših fotografija. Ogroman mozaik. Maltene ceo album u jednoj slici. Kada gledaš izdaleka vidiš jednu sliku, ali kada se približiš vidiš sve te manje fotografije. Poklon mozaik slika ili tako nešto probajte da nadjete na google. Pozz

pcelica.m

Ja najvise volim kad je neko kreatvan, i pokloni nesto sto je sam osmislio, napravio. Nakit, slika...

jocki

I ja volim kad je neko kreativan, kad se potrudi oko poklona, a ne kad samo ode u prodavnicu i uzme prvo sta vidi. Obradujem se samo kad vidim da se neko potrudio oko cestitke. Pa tako neke poklone smisljam i pravim drugima. Bilo da je to 101 razlog zasto volim tu osobu, papirici u balonima, pa osoba treba da probusi balon, da bi procitao poruku, napisem pricu, slika uradjena kao puzle i slicno :)

pcelica.m

Citat: jocki  30-06-2014, 10:21:04
I ja volim kad je neko kreativan, kad se potrudi oko poklona, a ne kad samo ode u prodavnicu i uzme prvo sta vidi. Obradujem se samo kad vidim da se neko potrudio oko cestitke. Pa tako neke poklone smisljam i pravim drugima. Bilo da je to 101 razlog zasto volim tu osobu, papirici u balonima, pa osoba treba da probusi balon, da bi procitao poruku, napisem pricu, slika uradjena kao puzle i slicno :)

Dobri predlozi.