Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Brza hrana

Započeo autentik, 10-03-2007, 14:06:58

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Gde najčešće idete kad se uželite brze hrane?? Ja sam se nešto navukao na ovaj ZVRK u Jagodini

ali me interesuju odgovori i ljudi iz Paraćina i Ćuprije

za jedno nedelju dana ću aktivirati i prvi sajt  koji se bavi brzom hranom u ova tri grada

https://www.brzahrana.autentik.net/

tamo ćete moći da vidite gde sve možete naručiti brzu hranu    pa čak ove godine planiram da uvedem da možete i da kupte direktno preko interneta  sa isporukom na vašu kućnu ardesu  -  ali to polako   :aq21: :aq21:

Phreak

To ce da bude mocno. :) Inace, i ja najcesce idem u zvrk.

nickollica

obicno jedem belu vesalicu...kad je ona u pitanju tu nema greske(soja i sva ostala sranja)......obicno je jedem u fleksiju odmah pored zvrka...bijem kontru...posto me mrzi da cekam u zvrku

autentik

ha ha ha, oduvek sam se pitao  zašto rade   jedan do drugog,   nikako mi to nije jasno

autentik

čuo sam da su posvađani nešto

i da namerno jedan drugom prave konkurenciju

ivancica

mislim da ona traficica nije zvrku konkurencija...a takodje mislim i da je zvrk navika-gde cemo posle grada:u zvrk na plesku...

autentik

FLOYD

STA BI SA SAJTOM TE BRZE KUHINJE S NARUCIVANJEM PREKO INTERNETA S DOSTAVOM NA KUCNOJ ADRESI?
INACE I JA TAKODJE REDOVNO OBILAZIM ZVRK KADA ME PUT NANESE U JA.

Gde najčešće idete kad se uželite brze hrane?? Ja sam se nešto navukao na ovaj ZVRK u Jagodini

ali me interesuju odgovori i ljudi iz Paraćina i Ćuprije

za jedno nedelju dana ću aktivirati i prvi sajt  koji se bavi brzom hranom u ova tri grada

https://www.brzahrana.autentik.net/

tamo ćete moći da vidite gde sve možete naručiti brzu hranu    pa čak ove godine planiram da uvedem da možete i da kupte direktno preko interneta  sa isporukom na vašu kućnu ardesu  -  ali to polako   :aq21: :aq21:
[/quote]

autentik

Pa ništa, čeka zakon da izglasaju da može da se plati odmah preko visa ili electron kartice

i da napravim sajt

ništa još nisam uradio

gremlin

"Neša žar", novo mesto kod crkve.

zdravlje

kod koje crkve?
pomozi mi malo, ako nije frka

znas da ne poznajem grad bas toliko dobro kao ostali...
:xq019:

gremlin

Novi lokali kod Crkve, sami ugao do nje

zdravlje

ahaaaaaa
zahvaljujem
:aq04:

Mac

Po meni nisu nikakve pljeskavice kod njih, a i mojim drugarima se ne svidja uopste.

zdravlje

a sta bi ti preporucio?

edit:
mene je rodjak vodio u zar do jaja
i mogu reci da je hrana stvarno do ja....
uvek je sveze, ukusno, i nije masno
i imaju cak i dobrih salata

Mac

Sto se tice pljeskavica, Zvrk je neprikosnoven po meni.

zdravlje

sto se tice pljeskavica, tu se slazem

ribica

uh,i ja obozavam Zvrk...i ako se pljeskavice prave od kucetine...he,he,salim se :aq29:

vesna05

Ne jedem u Zvrku,pune su luka a ja ne mogu ni da ga vidim ni da ga omirisem.Jedem kod Adze i u Mance-u.

autentik