Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da Li Sudbina Bira Čoveka........

Započeo autentik, 10-03-2007, 20:56:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

anny

Vidim da me niste dovoljno razumeli... Takodje vidim da su i misljenja razlicita... Ostanimo na tome... Pozdrav!

Schnuffel

Citat: (•̪●)  dR NE$!C™  (•̪●)  27-11-2007, 16:59:56
Ja mislim da ne postoji nikakva tabla na nebu na kojoj je bog zapisao vašu svrhu, misiju u životu. Ne postoji nikakva tabla na nebu na kojoj piše Marko Marković, zgodan lik, koji živi u 21. veku... koji.......... i praznina. I sve što treba da uradim je da nađem tu tablu i da otkrijem šta mi je bog namenio da radim u životu. Ali tabla ne postoji. Tako da je vaša svrha ono što vi kažete. Vaša misija je ona koju sami sebi odredite. Život će biti onakav kakav ga vi stvorite, i niko vas neće osuditi. Ni sada niti bilo kad.  :aq04:
Ne određuje Bog ničiju sudbinu, već mi sami pre svog rođenja. Što znači da smo odabrali unapred sudbinu sadašnjeg života i ne možemo nikog kriviti za ovo što nam se sada događa.

anny

Upravo tako. Biramo mesto i vreme pogodno za nas-ono u kom cemo se izleciti svega sto osecamo kao "unutrasnje gusenje"...To bi bilo kao nekakva karma...

Schnuffel

To i jeste karma.
Nakon ovog života niko nas neće osuditi, već mi sami sebe po čistoj savesti.

anny

Ali sve čega se nismo "oslobodili" -ovde i sada- prenosimo na sledeće -bitisanje-... Ali takođe prenosimo i iz prethodnih života u ovaj,sadašnji.
Dakle-do potpunog proširenja naše svesti na najviši nivo... :aq29:

Schnuffel

Citat: anny  17-04-2008, 12:40:49
Ali sve čega se nismo "oslobodili" -ovde i sada- prenosimo na sledeće -bitisanje-... Ali takođe prenosimo i iz prethodnih života u ovaj,sadašnji.
Dakle-do potpunog proširenja naše svesti na najviši nivo... :aq29:
Upravo tako! :aq26:

melem

Sadasnjost je buducnost
Tvoja sudbina zavisi od mnogih okolnosti np/ od tvog vaspitanja,znatezeljnosti,veri,ciljevima,razmisljanjima,stavovima i sve to ka saberes i u datoj okolnosti kako odreagujes i postavis to je tvoja sudbina.

ribica

Citat: melem  27-10-2008, 18:21:28
Sadasnjost je buducnost
Tvoja sudbina zavisi od mnogih okolnosti np/ od tvog vaspitanja,znatezeljnosti,veri,ciljevima,razmisljanjima,stavovima i sve to ka saberes i u datoj okolnosti kako odreagujes i postavis to je tvoja sudbina.

Bravo

gremlin

Sudbina je šargarepa koja nam stoji ispred nosa. Šargarepa je na jednom kraju vezana za štap, a štap za našu glavu.

Put kojim jurimo u nadi da ćemo pojesti šargarepu sami biramo.

bebironac

gremline u potpunosti se slazem sa tobom

gremlin

bebironac da li je to moguće da smo se u nečemu složili :aq23:

bebironac

zasto da ne,nije valjda da ti ja licim na nekog inadziju  :xq002:

gremlin

ne ličiš sigurno na KILLER-a, pre na prznicu

gremlin

Ma ne primaj se volim da se zezam, a znam da sam cinik ponekad.

Navići ćeš se :aq26: :xq005: :aq26: :xq005:

bebironac

ma ko se prima,sta ti pada na pamet  :aq26:

autentik

Zigeuner

Ovo je identicno onome o sreci, nesreci i sujeverju. Sudbina, dakle definitivno ne postoji. Sve je to splet slucajnih okolnosti.

zorica mitrovic

bas tako surovo iskreno
Citat: bebironac  13-04-2008, 14:19:42
Ma kakva sudbina.....sami sebi krojimo zivot...i sami sebi smo krivi za sve sto ne valja...najlakse je reci ma bilo je sudjeno tako  a najteze je sebi priznati gresku

memento

Što čovjek posije to će i požnjeti!