Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Solarijum - Za ili protiv

Započeo autentik, 12-04-2007, 19:21:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

reksys

Pa u ovih par sto sam bio je bilo tako... Ne znam za sve.
Ali bio sam i u par vani, pa oni imaju celu sluzbu sto se tiče toga.Ali ovo je Srbija!!!

Andrijana

Pa ja mogu za par njih da potvrdim da daju savete, a ne tek tako kako ti pričaš. To su saloni koji vrede, što se svega tiče. Možda si, slučajno, upao u one koji su namenjeni za nešto drugo, ali se vode kao "saloni lepote". Znam puno takvih.

bebironac

ma reksys sve to stoji sto ti kazes o solarijumu,i ja sam protivnig toga,ali cim napises rec svadja,sto nije istina mi onda imamo problema sa autentikom i onda mi kao navodno budemo krivi za to sto vi kao noviji clanovi slabije pisete pa cak i odlazite sa foruma,a vi se u stvari mesate u tudje rasprave u vidu da ih krstite u svadje...nemojte to vise da radite

Andrijana

Pa više se niko ne svađa bebi... Možda ja pišem previše drsko ili reksys, ali ne svađamo se. Bar ne još... Hehehhehehehe
Jel sam u pravu reksys???

reksys

Naravno,samo vodimo razgovor. Moderator je pametan i na njegove odluke ne utice sta ko kaze. Bitno je da niko nikog ne vredja.Bebi evo saljem dopis Autentiku da nemate problema zbog mene.
Otisao sam previse off topik!
Iskreno ja volim kvarcovane cure,ali ne previse zagorele.
Ako su Andrijana i bebironac slozne mozemo da vidimo kakvu boju imaju. JOKE!!!

Andrijana

Hahahha, zanimljivo... Onda moramo i mi tvoju da vidimo!!! :-DDD
Kad ćemo opet na sunčanje??? Hahahhahahah

reksys

Idemo cim se sklone ovi oblaci.
Naravno ako me zenče ne ubije pre toga...xexe

bebironac

dzabe je objasnjavati ti po nekad andrijana,reksys me je razumeo ali ti definitivno nisi

zdravlje

Suffocation

Prirodna lepota je najlepsa lepota,ko ne postuje to sto mu je majka priroda dala,taj ili taj je kreten...

Andrijana

Pa onda su skoro svi kreteni, po tvom...

Suffocation

gremlin

bebironac

znaci nisi kreten,po misljenju ovog malog  :aq21:

Andrijana

Zar si ti sumnjala u našeg gremču???  :aq15:
:aq24:

reksys

Xexe,zene!!! Ko ce da vas razume. Zbog vas su i izmislili solarijum.
A vi ste  to pocele da radite zbog nas, da nam budete lepe. Pa sve u krug...
I opet ce da ispadne da su muskraci krivi za sve...

Andrijana

E, to si lepo rekao. Nekad ni same sebe ne možemo da razumemo...
A što se tog kvarcovanja tiče, pa i muškarci idu... Ima i vas tamo, što znači da se i vi zbog nas ulepšavate... Hahahahhahah

reksys

Naravno da je zbog vas. Pa ne ide da vi budete crne,a mi  pored vas ko smrt beli.
Mada neki rade to na nagovor svojih cura...(to se tako kaze nakon visesatne price kako bi ti lepsi bio pored nje da si iskvarcovan) :-)

Andrijana

Hahahhaah, a vas je mnogo teško ubediti, u bilo šta... Ma vi ste jako fini i dobri, xoćete sve da nam učinite, što tražimo. Pa da, stvarno ništa ne valjamo!!! Treba nas kazniti!!!! :-)))))))))))))))))))

reksys

Ako ti to tako kazes.
Znaci treba vas kazniti!!!
Dajem vam duzu minutazu u solarijumu na moj racun!! ;-)