Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Citat: duluda  26-07-2009, 09:58:28
Pozzz svima!
Gledajući slike i snimke, stičem utisak da nema puno hladovine. Došla bih sa troje jako male dece, pa me zanima kakva je gužva na ležaljkama i suncobranima? Mogu li se naći i ako se dodje kasnije? Plaćaju li ulaz i bebe? Hvala unapred :xq011:

Uh... pošto nisam išao u Aqua Park skoro... ja jedino što mogu da ti pomognem

da pogledaš njihov sajt.. da vidiš cene i da ih kontaktiraš i pitaš kako stoje sa ležaljkama

https://www.aquapark.autentik.net/

A i sačekaj još koji komentar...

Dak

Ako su jake vrucine, lezaljku mozes da nahvatas samo do pola 11 najdalje!

bebironac

ima li neko ideju koliko naplacuju po danu smestaj u jagodini,pitaju me ljudi stalno,dosli bi na par dana u jagodinu da odu do aqua parka??? ajde autentik ti bi to trebalo da znas

jelena.st

Citat: bebironac  29-07-2009, 14:48:48
ima li neko ideju koliko naplacuju po danu smestaj u jagodini,pitaju me ljudi stalno,dosli bi na par dana u jagodinu da odu do aqua parka??? ajde autentik ti bi to trebalo da znas
Cena po dogovoru

autentik

5 evra dnevno - privatne sobe  - do 1 000 dinara apartmani celi

https://www.turizam.autentik.net/

bebironac

Citat: jelena.st  29-07-2009, 14:55:19
Cena po dogovoru

pa primas li me na stan 4 dana da ja izdam svoj ?

bebironac

hvala gazda na informaciji

jelena.st

bebironac

Luna

pre par dana je moj sin bio u Aqua Parku,kaze da mu je bilo fino,jedino.....iscepao je kupace gace na toboganu,dobro da nisu ledja!!! :xq003:

Dak

Luna

pa verujem ti ja,i kazala sam mu gde da ne ide ali me nije slusao.
i znaci,tako ce ljudi da se cepaju do kraja,jos je sada novo,a kako ce biti kad pocne da stari :xq003:

vesna05

Ja sam bila u utorak......pocela kisa.......isterali nas iz vode kad je,kako kazu,udario grom u onu antenu :)))))))))))))))))))

tatoo

Ja bila sa svojom porodicom pre 10 dana na akva park, spustali se sa svakog tobogana, i nikom nista nije falilo.
Niti pocepani kupaci, niti odrana ledja.
Bas smo se fino proveli. Mislila sam da su te spojeve sredili, posto nikakvih posledica nije bilo.

Tony Clifton

Ja nisam isao vec dve godine ali sestra ide redovno i nije se zalila na tobogane. Tako da su to sada vec preterivanja.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ženske kupaće gaćice i nisu baš teške za cepanje.  :aq01: A zglobovi na toboganima su loši i dobri u isto vreme: Loši su zato što MOGU da oderu leđa a dobri su zato što cepaju ženske kupaće gaćice.  :aq24:

Luna

juce je decko iz Paracina skinuo mladez na toboganu,tako da je zavrsio u Hitnoj,sto znaci da je sve istina,bez preterivanja!
ili mislis tony, da je rec o samopovredjivanju ili da je moj sin prosle neelje sam sebi pocepao kupace gace?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna, u pravu si. Zglobovi na toboganima jesu zajebani.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma tamo je uvek gužva. Akva park je redovno pun ko brod i to je uglavnom dobro. A ako baš nemaš gde da uđeš u bazen od naroda ti idi u olimpijski bazen. On ipak ne može da se napuni tako lako.

Tony Clifton

Citat: Luna  11-08-2009, 22:48:16
juce je decko iz Paracina skinuo mladez na toboganu,tako da je zavrsio u Hitnoj,sto znaci da je sve istina,bez preterivanja!
ili mislis tony, da je rec o samopovredjivanju ili da je moj sin prosle neelje sam sebi pocepao kupace gace?

Gde je tvoj sin pocepao kupaci ja stvarno ne znam. A to sto sam rekao,rekao sam sudeci po tome sto se moja sestra nije zalila...a ona nije od onih koji trpe nesto  :aq01:
Ali sigurno da ja gresim jer nikada nisam bio na toboganu. Ko ide na tobogan neka kaze kako je.