Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Daca

bas lepo !!! Vidim da ce Djurdjevo brdo postati nacionalni park  :aq04:

windsurfer

Uvek bilo sad još bolje.

autentik

Citat: Daca  27-06-2007, 21:24:11
bas lepo !!! Vidim da ce Djurdjevo brdo postati nacionalni park  :aq04:

I treba

Djordjije

E svašta. Kažeš - Nacionalni park? Celo brdo ili možda i cela Jagodina?

windsurfer

jagodinka_

Citat: groucho  19-06-2007, 23:37:57
Posteno...zasluzio sam...glupa greska...
Ali mi kazi samo jedno,kako da gradjanin dodje do podataka u ovoj opstini?
E, lako samo ako te puste u zgradu. Mene nisu prosle godine, kazu majmuni za koje neznam sta rade na vratima, da ne mogu zato sto nisam pristojno obucena :aq21:. To vec nigde nisam dozivela osim u Jagodini. Prvo nigde ni u jednoj takvoj zgradi ne stoje majmuni na ulazu, to znam zato sto sam stalno u jurnjavi za nekim papirima, drugo, procena pristojno i nepristojno :aq21:... e umrla sam od smeha a ja u toj garderobi idem na posao i jos mi niko nije rekao da je nepristojna, zato sto i nije :aq29:

jagodinka_

ako obucem bikini da li ce da me puste na bazen ili da spremim nesto pristojno??? :aq15:

zs

ili jednostavno da procitas upustvo o pristojnom oblacenju na ulazu u opstinu

zs

Citat: jagodinka_  30-06-2007, 22:59:03
Citat: groucho  19-06-2007, 23:37:57
Posteno...zasluzio sam...glupa greska...
Ali mi kazi samo jedno,kako da gradjanin dodje do podataka u ovoj opstini?
E, lako samo ako te puste u zgradu. Mene nisu prosle godine, kazu majmuni za koje neznam sta rade na vratima, da ne mogu zato sto nisam pristojno obucena :aq21:. To vec nigde nisam dozivela osim u Jagodini. Prvo nigde ni u jednoj takvoj zgradi ne stoje majmuni na ulazu, to znam zato sto sam stalno u jurnjavi za nekim papirima, drugo, procena pristojno i nepristojno :aq21:... e umrla sam od smeha a ja u toj garderobi idem na posao i jos mi niko nije rekao da je nepristojna, zato sto i nije :aq29:

uzgred na mnogim mestima u srbiji postoji kodeks oblacenja. inace ne znamo sta ti to nosis na poslu (stavise ne znamo ni kojim se poslom bavis), pa nam je tesko da procenimo ko je u pravu

Mac

Molim vas da se vratite na temu

svajcarac

Imas pravo,ostavite ovo mesto za desavanja vezana za Akva park
Kako napreduju radovi i ima li neko nove slike sa gradilista??

Mac

Radovi napreduju super. Ima neke nove slike na sajtu www.sojagodina.org

zs

Prema informaciji od datas 10. tog je otvaranje. gomila radnika je tamo, betonira se, sredjuje....

windsurfer

Bravo  a  delfini a  :aq20: :aq20: :aq21: :aq21: :aq21: :aq21:

zs

Citat: windsurfer  08-07-2007, 16:43:13
Bravo  a  delfini a  :aq20: :aq20: :aq21: :aq21: :aq21: :aq21:

sta je pisac ovim hteo da kaze? nesto mudro? de prosvetli nas

Mac

Juce sam prosao pored Aqua Parka i bio sam odusevljen kako ga lepo sredjuju. Nisam ocekivao da ce bas toliko lep da bude, nadam se samo da ulaz nece biti previse skup jer po meni je neka realna cena za aqua park 300 do 350 dinara. Kako sam cuo, u nedelju je otvaranje, mada nisam siguran da su to i zvanicne informacije.

zs

Citat: Mac  10-07-2007, 07:17:50
Juce sam prosao pored Aqua Parka i bio sam odusevljen kako ga lepo sredjuju. Nisam ocekivao da ce bas toliko lep da bude, nadam se samo da ulaz nece biti previse skup jer po meni je neka realna cena za aqua park 300 do 350 dinara. Kako sam cuo, u nedelju je otvaranje, mada nisam siguran da su to i zvanicne informacije.

ne zna se jos uvek tacno kada ce biti otvoren, koliko sam cuo jos uvek nije odredjen tacan datum, ali ce definitivno to biti ovih dana. inace i cena od 300 - 350 kinti uopste nije tako mala koliko se to tebi cini. ko ce onda dolaziti? znas i sam kolike su prosecne plate u jagodini, kako da porodica sa jednim ili dvoje dece plati njima da provedu neko vreme tamo?

Mac

Pa nije mala cena, ali takva ustanova i nije da neko ide svaki dan.

zs

Citat: Mac  10-07-2007, 18:12:38
Pa nije mala cena, ali takva ustanova i nije da neko ide svaki dan.

a zasto nije da neko ide svaki dan? jludi idu svaki dan na bazen, pa sto ne bi i u akva park?

Mac

Ma niko im ne brani da idu svaki dan ali kazem da to ne moze da bude jeftino kao da ides na bazen jer se onda ne bi nimalo isplatilo