Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Alkar

Prosle godine sam isao sa burazerom i bratancima u AQP i bilo je fenomenalno. Kupanje i tobogani, pa posle na karting pa na cevape u "potok". Celodnevna zabava  :xq011:

reksys

300dinara je ulaz,a mesecne su 1500 dinara..

Dak

E taj deo sa cevapima mi se bas sviđa!

krimortus

i ja odoh danas...od 3 je valjda 200kinte...nadam se da je voda bar "ne hladna" :))

government

300 kinti , baš su preterali.

reksys

krimortus

ja dosao posle 4h i uzeli mi 100kinte...nema guzve....mozes da plivas....2 sata sasvim dovoljno za plivanje

Tony Clifton

Citat: krimortus  11-06-2009, 13:32:44
ja dosao posle 4h i uzeli mi 100kinte...nema guzve....mozes da plivas....2 sata sasvim dovoljno za plivanje

E to je korektno sa njihove strane.... Ionako samo zbog plivanja bih i isao...nemam zivaca da se razvacim po bazenu celi dan.

krimortus

da ali kad se zvanicno otvori bice skuplje...za sad nema guzve ...izlezavas se na lezaljkama...nema nacickanih ljudi oko bazena da ne mozes da udjes....jako dobro...

Svilena

krimortus, mislis ovakva guzva?

https://www.youtube.com/watch?v=inA-36YRV0Y

government

super je fora.
Kod nas bi svi ovi urinirali  u bazen.

Svilena

Aqva Park in Tokyo   :aq21: :aq21: :aq21:

kakve su guzve u letnjim mesecima kod nas - mozda i pocne da lici na ovaj  :aq01:

krimortus

steta sto ne mog' da vidim na poslu ovaj klip... kmeek

Didi

jao u Subotu moraću da odem da se oplaknem ...........alllalalalallallal

vesna05

Znaci 100 dinara posle 4.....da odem i ja malo da se bucnem dok ne navale gomile dece

Luna

300 dinara?!
pa cena skoro ko u nemackoj!
mislim da je puno kad deca na raspustu pozele da cesce odu na kupanje.

Tony Clifton

Citat: Luna  12-06-2009, 16:20:49
300 dinara?!
pa cena skoro ko u nemackoj!
mislim da je puno kad deca na raspustu pozele da cesce odu na kupanje.

U bre sto su vam jeftini akva parkovi tamo...samo 3.5 evra ulaz!?

Luna

da ,toliko,mozda je i zbog toga jer je to svakodnevnica,sastavni deo zivota a ne atrakcija i luxuz.
samo u Berlinu ima 37 bazena (ne zovu se aqua park) sa plivalistima duzine 25-50m,velikim delom toboganima,saunama....
posebno su bazeni u vlasnistvu klubova,gde se trenira plivanje.

ispravljam se,evo pogledah ,poskupela je karta,sada je 4€ ,za decu i ucenike 2,5€,a familijarna 7€.
u odnosu na JA,opet dodje jevtinije.

ovo je nas Berlin /Aqua park  :

https://www.tropical-islands.de/de/besucher/attraktionen/riesen-rutsche.html

Tony Clifton

U bre Luna,nemoj tako  :xq007: Ja mozda nisam mnogo pametan,ali umem da citam. Ovo sto si ti postavila je cena spusta niz tobogan...zar ne?

A ovde su cene ulaza:

Sto znaci da je za cetvoroclanu porodicu dnevna karta blizu 100 evra a ako se svi spuste po tri puta niz tobogan,jos 30-tak evra...

Cena ulaza na nas park je ista kao da se tamo jednom spustis niz tobogan.