Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

te cene se odnose na bazene poput jagodinskog,kao ovaj u mom nepsrednom komsiluku!!! :aq29:

//www.berlinerbaederbetriebe.de/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a ovo je pravi Aqua Park, tu je ulaznica 25€, kad udjes moses ostati i mesec dana, a sve je uracunato u cenu osim hrane i prenocista.
znaci,extra se ne naplacuje nista:ni tobogan,ni voznja camcima,ni splavarenje......
nociti mozes u sobama ili kampovati,sve unutra. to je sve natkriveno.
na ruci dobijes narukvicu sa chipom i sve sto potrosis,skenuje se na tom chipu i placas kad odlazis.
taj Aqua Park je san snova. :aq08:

vesna05

Danas sam cula podatak da ce ulaz ove godine biti 500 dinara.Da li je to tacno,informaciju sam dobila u kg-u?

Luna

Tony,nadam se da smo se nas dvoje sada razumeli,ne zelim da se pomisli da pisem lazi  :aq28: ?!

government

Luna , stvarno ti ovaj park u komšiluku?
Obavezno dolazimo!

Luna

ma samo vi dodjite,samo je to ovde bazen,ne zove se park,park je ono drugo .
ima ih koliko hoces,ali je taj najblizi.
ali....nema sunca!!!! :xq010:

Tony Clifton

Citat: Luna  16-06-2009, 17:37:39
Tony,nadam se da smo se nas dvoje sada razumeli,ne zelim da se pomisli da pisem lazi  :aq28: ?!

Naravno,naravno...moja greska. Pogresno sam razumeo.Izvinjavam se.

broja 123

a jer ima neko tu sliku novog tobogana sto pise na sajtu da je napravljen ili sam ja pogresno razumeo? :aq15:

autentik

evo danas ili eventualno sutra treba da aktivram zvanican sajt  Aqua Parka, pa ces da vidis sve slike i sve tobogane

autentik

Evo ga zvanični sajt, samo još malo treba da ga doradim

https://www.aquapark.autentik.net/

reksys

Sve je ovo lepo, samo izbaci ovu muziku života ti...
ili barem namesti da kada je prekines cuti i kad otvoris drugu stranu...
To je moje subjektivno misljenje , bas me izludjuje....

reksys

Citat: bevana  24-06-2009, 10:28:39
:aq21: :aq21: :aq21:

i ja sam to prvo pomislila

nego reko' ako mu napisem ima da ispadne da mi sve smeta
hahaha
Pa mislim da je svaka pozitivna kritika dobro dosla...
Ono sto je nekome lepo drugome nije....
samo treba da vidi koliko ljudi vise vole nesto...zato smo mi tu...

autentik

Dobro, samo na prvu strani je muzika od sad

https://www.aquapark.autentik.net/

Sta jos ne valja  -  sta mislite kako bi trebalo i sta bi trebalo da stoji gore   gde je LOGO ili Naziv  AQUA PARK

?

Luna

izvinjavam se ali moram da primetim.

ono sto mi je odmah palo u oci su boje:
cini mi se da su ova terakota i zuta boja malo "mrtve", tj da bi trebalo da ih zamene npr zelena(boja trave) i zuta(zivlja), malo veselije boje,kao simbol leta.
a umesto ove plavicaste da dodje prirodna plava slicna boji vode
a gore,sa desne strane od AQUA PARK bi moglo da dodje jedno lepo sunce.

ove boje me vise podsecaju na berbu grozdja nego na suncano leto.

bazen je zaista lep!
jedino sto ne razumem je da se nesme uneti hrana i pice--da deca ne mogu poneti jedan sendvic ili sok, nego moraju trcati u kafanice!

Luna

reksys

Citat: bevana  24-06-2009, 12:24:33
ma 'de ne moze da se unese

ja sam bar unosila sve zivo i nikom nista

Tebe nisu smeli da pretresaju!!!! :xq004:
Samo im pokazes misice i kraj!!! :xq005:
Ma mi smo poznati da mozemo da prošvercujemo sve što želimo...
A nedaju da se unosi da bi trosio novac kod njih...

Luna

pa sigurno zbog toga  ....ili da ne lete batacici i koske od pilica po bazenu.... :xq006:

reksys

Citat: Luna  24-06-2009, 12:30:05
pa sigurno zbog toga  ....ili da ne lete batacici i koske od pilica po bazenu.... :xq006:
haha,ova ti je dobra... :xq004: :xq004: :xq004:

Mada mislim da su bolji čvarci i kavurma... ipak voda iscrpljuje... :xq005: :xq005:

autentik

boje ne mogu da se menjaju, moze samo ovaj gornji deo gde je logo

sta mislite sta bi tu trebalo da bude

ercha85

Mozda ne bi bilo lose da se recimo na mapi, u okviru legende kada se pozicioniramo na neki deo parka, npr. 2 - Garderoba, taj deo na mapi malo uveca, da se lakse uoci, ili tipa da se nesto uradi, da brojevi budu veci na mapi, ili da se nekako promeni taj prikaz brojeva (posto su krugovi u kojima su brojevi iste boje kao i ljudi na mapi, pa se malo mesaju :-D), meni bar deluje malo teze za snalazenje... :) Ali to je samo ideja, koliko se isplati da se menja ne znam... :)

P.S. Sad videh da izlaze oblacici... :-D

Dak

Ma izem ti aqua park! Jesu bazeni dobri, voda je topla,pretpostavljam i cista, ali ono glavno sto cini jedan aqua park po meni-tobogani,
propast ziva! Hoces da se spustis niz tobogan, to i ucinis, a kad se pogledas pozadi, ili su ti gace ostale
negde na sredini tobogana, pa se setas sa golom guzicom po bazenu,
ili dolaze lesinari da ti kljucaju ono malo koze sto ti u fronclama visi sa ledja!

Ala ga je napravio, svaka mu cast! Dabogda ziveo dozivotno!!! :xq003: