Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

muzikoholik

LJudi Jagodincani,ljubitelji RnRa,da li ste mozda upoznati za postojanje nekog cluba u Vasem lepom gradu,koji bi zeleo da ugosti tribut to rock bend IZ SVE SNAGE iz KS-a,koji svira onako kako se i zove.Sviram gitaru u istom i obecavam dobro zezanje i dobar provod ma gde se pojavili,a gde ima slusaca dobre muzike.Ako znate nesto na ovu temu,posaljite koji post,mozda se i Vidimo u Jagodini.POZDRAV

autentik

uh, ima mnogo klubova

sad baš gde si svira Rok & Roll  to ne verujem

ali možda bi lokacija DNK  bila dobra

nesa_skazi

I talir  dolazi u obzir! Kako si zaboravio mesto gde su dolazili brejkersi,orgazam,blaza i kljunovi,rambo madeus itd..?:)

bebironac

jelena.st

Koliko ja znam,ne radi.Jedino ako nije i tom lokalu opet nesto otvoreno

nesa_skazi

jao bre sto ste neupuceni:)pa radi tako zbog radi zurkica i svirkica!ako neko pravi zurku iznajmi talir i on radi:L:)

jelena.st

Citat: nesa_skazi  15-08-2008, 00:09:53
jao bre sto ste neupuceni:)pa radi tako zbog radi zurkica i svirkica!ako neko pravi zurku iznajmi talir i on radi:L:)
Oprosti meni neupucenoj :aq13:

autentik

Pozivamo Vas na II dane Jovanče Micić koji će se održati na Srpskom Moru - Vojštanskom Bagrdanskom Jezeru 

29-31.08.2008

Program

Petak  29.08  -  od 16 - 18h - parcelisanje placeva
                    -  od 20h       - otvaranje linkovne kolonije
                    -  od 21h       - svečana večera za učesnike i novinare

Subota 30.08    -  od 10 - 14h     - takmičenje u spremanju specijaliteta od crevca i džigerice
                       -  od 16h           - dodela diploma
                       -  od 18h           - svečani doček karavana moravske tajne
                       -  od 20h           - večera za učesnike kolonije i novinare
                       -  od 22h           - sastanak lovca na ''srećka'' sa kapetanom G-dino Fradimir Minićemo - Gradom
                       -  od 24h           - lov na Srećka - dobroćudnog stvorenja iz jezera

Nedelja  31.08    - od 10 - 14h    - takmičenje u sšremanju specijaliteta od ćuretnine i jagoda
                        - od 14h           - takmičenje u ispijanju piva
                        - od 16h           - dodela diploma i narodno veselje

Preporučujemo restoranima i firmama da sa sobom ponesu velike i vidne reklame

- Prijave i informacije radnim danom od 10 do 14h

Kotizacija po ekipi za dva dana  500 Din

Fanta

eh, al bez tačke: Narodno veselje, ama ništa  :xq005: :xq005: :xq005:

a vesele se što su pijani ko čepovi, neznaju ni kuća gde im je... mediokriteti bre!

muzikoholik

Pa posto izgleda da ima zainteresovanih slusaca dobrog zvuka,posto je meni malo vece cimanje da dolazim iz KS-a u Jagodinu i obilazim sva ta mesta i mestasca gde moze da se napravi dobar RnR hepning,bio bih zahvalan svakom istomisljeniku koji bi prosledio ma kakav kontakt sa nekim od tih clubova,pa da se uskoro vidimo u Jagodini uz obostrano zadovoljstvo,MI VOVIMO DA SVIRAMO<VI VOLITE DA SLUSATE I DA SE ZEZAte...    065/6282-949,SALE                       

Didi

Ako ste zaludni i nemate pametnija posla,sviram svakog radnog dana u Ststusu.......unplugged varijanta............od 22.00
:xq055: :xq058: :xq040:

autentik

Kod HALE SPORTOVA     od 19 do 21 Avgusta

INTERNACIONALNI  CIRKUS  ''CORONA''

predstave od  19 i 21h

deca do 5 godina  250 din
tribine  500 din
Loža  800 din

Fanta

E jos nam je cirkus falio  :xq005: :xq005: :xq005:

a u ovom satoru ima i loza i tribina  :aq24: :aq24: :aq24:

autentik

Izložba slika akademskog slikara Milana Miletića

Izložba traje od 21.08 - 21.09  2008. godine

U četvrtak 21. avgusta u 20sati u galeriji Zavičajnog Muzeja u Jagodini biće svečano otvaranje izložbe slika akademskog slikara Milana Miletića. Autor izložbe je Mira Bojkić, viši kustos Zavičajnog muzeja.

više o tome ovde  ---->   https://www.jagodina.autentik.net/zavicajni_muzej/milan_miletic.php

jelena.st

Citat: Fanta  19-08-2008, 23:20:26
E jos nam je cirkus falio  :xq005: :xq005: :xq005:

a u ovom satoru ima i loza i tribina  :aq24: :aq24: :aq24:
Vodila sam klinca i bilo je super,provela sam se bolje od njega

Fanta

kako to da si se u cirkusu provela bolje od deteta, Jelena.st? :)

jelena.st

Citat: Fanta  21-08-2008, 00:16:03
kako to da si se u cirkusu provela bolje od deteta, Jelena.st? :)
Hej,pa nemoj sve bukvalno shvatati!Samo sam htela da kazem da je bilo lepo,ne samo mom detetu vec i meni jer nismo u prilici stalno to da gledamo zar,ne?Posto vidim da si sa podsmehom reagovala na dolazak cirkusa htela sam da se cuje i druga strana,ona koja na to gleda sa osmehom...pozz

Fanta

Jeco, pa ja sva desavanja u Jagodini, uglavnom, gledam sa osmehom :)

sorry ako nekoga vredjam, nije mi bas namera :)

jelena.st

Ma ok je!Mnoge stvari u ovom gradu i jesu da se iskidas od smeha....

autentik

5 septembar - PETAK   -  RELI TRKA U JAGODINI