Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DESAVANJA U JAGODINI! ! !

Započeo groucho, 30-05-2007, 17:20:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Gostovanje KUD-a Šumadija (Vlaška kod Mladenovca) u Jagodini

Crkevni Hor svetih ''Arhangela i Mihaila'' stare Crkve - Jagodina

Pozornica KUD Kablovi - Jagodina

Više slika ovde --->>>>  https://www.jagodina.autentik.net/2009/kudsumadija.php

Jeca_92JG

Da li mozda znate ko peva danas 29 jula jer je dan GRADA JAGODINE ? Nigde nije bilo na televiziji da se prikaze?

Wlaja

Shto se mene tiche ne mora niko da dodje ... Nek shteka pare ...

autentik

Ja mislim da nema ništa.. možda u Opštini nešto.. ali ništa veliko

krimortus

hahahahah ovog puta nista od Palme...istrosilo se na Cecu :))))

dr.Yakuza

Нисам знао где да написем ово, али интересује ме да ли Палма и ове године организује одлазак у Гучу? Ако има негде отворен топик на ову тему, упутите ме, али ја га не приметих нешто?

Andrijana

VEČE RODOLJUBIVE POEZIJE - U programu učestvuju pesnici tri Morave:

- Ema Anđelić, Sokobanja, solo pevanje; - Dušan Bunić, Bora Blagojević, Radivoje Packo Miladinović, Slobodan Ivanović, pesnici iz Ćuprije i Paraćina

- Radovan Milenković, Jagodina, solista na fruli

- Svetlana Matić, Aleksinac; Hrane Milojković, Sokobanja; Kaja Nikolić Stojanović, Ražanj; Toma Miletić, Kruševac (pratnja: Radovan Milenković, frula)

- Milorad Radunović, Miomir Lakićević, Gradimir i Dragica Obradović, svi iz Jagodine

- Ratko Stojilović, Dušan Aničić, Bisenija Ilić, inicijator večeri, svi iz Jagodine

*** Kulturni centar Jagodina, četvrtak, 6. avgust 2009. godine, u 19 sati, ulaz slobodan ***

marshall

13.i 14.avgusta 2009.godine,Decija Gitarijada pocinje sa snimanjem prvog od cetiri spota u kampanji protiv narkomanije,pod nazivom "Zgazi Drogu Navuci Se Na Muziku".Snimace se na nekoliko lokacija u gradu i u tu svrhu ce nam trebati sto veci broj dece svih uzrasta.Ako ima zainteresovanih,kako roditelja,tako i dece starijeg uzrasta od 14 do 18 godina,mogu nam se javiti na telefone koji se nalaze na Autentiku u rubrici Decija Gitarijada Jagodina.Cilj nam je da se sto veci broj dece,a i roditelja odazove ovom projektu,kako bi na taj nacin animirali i nasu a i svetsku javnost i ukazali  na ovo zlo danasnjice.Posebno bi se i ovim putem zahvalili SO Grada Jagodina na pomoci i podrsci koju nam je pruzila u realizaciji ove akcije,kao i Cipiju i Kongi iz Osvajaca koji ce i sami biti akteri u snimanju ovih spotova.

marshall

Citat: dr.Yakuza  04-08-2009, 22:03:07
Нисам знао где да написем ово, али интересује ме да ли Палма и ове године организује одлазак у Гучу? Ако има негде отворен топик на ову тему, упутите ме, али ја га не приметих нешто?

Ove godine se ne ide organizovano u Gucu.Toliko za tvoju informaciju da znas...

autentik

Projekat "Ne idu zajedno ljubav i droga"

GRADSKI TRG JAGODINA

Više slika ovde ---->>>>   https://www.ekoglas.autentik.net/desavanja_2.php

marshall

https://www.youtube.com/watch?v=CCbbsYlz-aI

U sredu 13.avgusta je u Svilajncu pocelo snimanje spota "ZGAZI DROGU NAVUCI SE NA MUZIKU" u organizaciji DECIJE GITARIJADE  i uz pomoc i veliku podrsku grupe OSVAJACI i grupe VATRENE KOCIJE,koji ce ujedno biti i promoteri spota i same DECIJE GITARIJADE,koja ce se odrzati pocetkom leta sledece godine u Jagodini.
Nastavak snimanja je na Motorijadi u Svilajncu koja pocinje danas 14.avgusta.

autentik

Neko takmičenje u plivanju na bazenu u Akva Parku

GODO

Slike su sa AQUA 235 CUP-a, medjunarodnog plivackog mitinga.
U toku leta se u Jagodini organizuju dva plivacka mitinga- JAGODINA OPEN ili MIROSLAV KOVACEVIC GEZA CUP ( odrzan jula meseca) i AQUA 235 CUP. Prvi organizuje PK JAGODINA a drugi PK AQUA 235.

nesa_skazi

jel ima bre u jagodini neka desavanja a da se ne spominje akva park,potok,muzej vostanih figura i tako to?!

PECA BMW

Svilena

Važno je da sam odlično čula "Jedna pesma, jedna želja" kroz prozor!
K'o da su mi u stanu! Kako li je onima što bliže stanuju!  :aq16:  :aq18:

nesa_skazi

pa sad kako kome.babama i dedama je lepo verovatno,a mladima smor.

pe-tar

Pa sad, kako kome! Mladima je smor sve gde nema krvi ili bar polnih organa u originalnoj narodskoj interpretaciji!

nesa_skazi

meni je lepo tamo gde su dobri ljudi.muzika nije presudna,a s obzirom da je danas toga sve manje tesko pronalazim mesto gde ce mi atmosfera prijati!

Svilena