Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gradski stadion

Započeo svajcarac, 01-07-2007, 21:43:58

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

denny69

Pozdrav od novog clana, sta se desava sa radovima na stadionu evo vec 6 meseci nema nijedne slike. Da li vas je to prosla pocetna euforija povodom radova na stadionu ili se bas nista ne desava. Da li iko zna kako ce stadion na kraju izgledati. :aq15:

autentik

FKJGD

Citat: autentik  19-03-2011, 18:57:29
sve je zavrseno

Sta je bre zavrseno???? hahahahah
Reflektori i zavrsetak juzne tribine su obecani za kraj ove sezove...ali od toga verovatno nema nista

autentik

mislio sam na ove slike gore gde se menja podloga terena

stadion ima da se utakmice odigravaju, sad finese tipa reflektori itd... to nema li se nadam da će biti i toga

denny69

Zamolio bih forumase , da li  mozda neko ima sliku (render)  stadiona , kako bi  trebalo da izgleda po zavrsetku radova . Pravim kolekciju svih stadiona u izgradnji a za ovaj vas ima samo jedna koja nema veze sa realnoscu . Unapred zahvalan , novajlija.

FKJGD

Citat: denny69  21-03-2011, 14:10:22
Zamolio bih forumase , da li  mozda neko ima sliku (render)  stadiona , kako bi  trebalo da izgleda po zavrsetku radova . Pravim kolekciju svih stadiona u izgradnji a za ovaj vas ima samo jedna koja nema veze sa realnoscu . Unapred zahvalan , novajlija.

Tesko da ces to naci ovde posto su planovi 1000x menjani...makar koliko ja znam. ako mozes postavi taj render koj ti imas da vidimo sta je to. :)

denny69

Kao sto rekoh nema veze sa realnoscu.

autentik

ako ovako treba da izg;eda onda smo mnogo daleko od konacne realizacije

bojadin

Ma nema sanse, kao sto neko rece menjano je 1000 puta, a znam da se i sad radi nova izmena projekta...

FKJGD

Citat: denny69  23-03-2011, 19:01:52

Kao sto rekoh nema veze sa realnoscu.

da, fale reflektori....haha

pa za jedno 10-ak godina....mozda...

Kengurinjo

Ово је стадион Радничког из Ниша!!! Нови Чаир!!

denny69

Evo boljih slika Caira.Na slikama su dve varijante,oni ce raditi za sad drugu(onu sa sarenim stolicama),tj. zapad ce ostaviti kakav jeste i malo nasminkati,a kroz koju godinu i njega podici i bice kao na prvim slikama.

denny69

Inace dugo je bila aktuelna ova varijanta.

denny69

Izvinjavam se na offu , ipak je ovo tema Gradski stadion (Jagodina).wq98

denny69

Koliko znam ovo je bilo prvobitno resenje.

autentik

bojadin

denny69

Misljenja sam da je stadion u Jagodini i u ovakvom stanju morao da bude domacin na prvenstvu Evrope za kadete , jer sigurno je u boljem stanju od stadiona Indjije i Obilica.

denny69

Mozda sam dosadan , ali me interesuje sta se desava sa reflektorima i zavrsetkom radova na stadionu za koje je Palma uzeo kredit.

autentik