Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gradski stadion

Započeo svajcarac, 01-07-2007, 21:43:58

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

pa ne znam ko je izvođač, ali tu će da bude zgrada

svajcarac

Da se vratimo malo na temu.
Hoce li pokrivat kompletnu zapadnu tribinu kako je to u projektu prikazano ili ostaje samo onaj deo po sredini ?

Sawovsky

Pokrice i zapadnu i severnu i istochnu tribinu koliko ja znam da je po planu,tako su bar rekli u onoj izjavi za medije shto je bila u blicu i na sajtu b92

GODO

Kod gradskog stadiona i bazena podigli su jedan fantastican stub sa nekim panelima koji je se uklopio u okruzenje sto bi rekli ko piletu dojke.
Dobro ce doci ko orjentir.Gde vam je AQVA PARK i stadion? Ispod onog stuba!
Da li ovaj grad ima glavnog arhitektu?!

autentik

Taj stub je ANTENA  za   VIP Mrezu

oni su to napravili

stex

Molim Jagodince za informaciju kako teku radovi na stadionu i poshto je vash direktor najavio da ce uskoro reflektori da li se mozda zna kada je to uskoro??? Palma je reako da ce reflektori u avgustu a evo ga septembar!! Da ne bude to isto kao sa Smederevom pa da ostave stadion chisto da ispunjava uslove ove nashe jadne super lige!! Moze li neka fotka?

autentik

u nedelju stizu fotke sa stadiona, pa ces dobiti infromaciju i u vezi Reflektora

stex

Sawovsky

Nece stadion da bude gotov u skorije vreme,chak ni za onu narednu sezonu mislim da nece da bude gotovo ono shto su oni planirali jer se radi dosta slabim tempom

autentik

Reflektori sledećeg meseca  a  Semofor do kraja godine    100%

evo kako će da izgleda

evo imaš više slika ovde  -------->>>  https://www.ibsvisokogradnja.com/galerija_stadion.html

GODO

svajcarac

Sta ce biti "ispod" severnih tribina posto vidim na slikama da se dozidavaju i da je tu prosiren prostor-dozidavanje tribina ili lokali?

Sawovsky

Po novom doradjenom porjektu i severna tribina podpada za pokrivanje,tako da tje samo ova juzna gde je semofor da ostane nepokrivena i najmanje vredna.
A ispod nje tje biti lokali i poslovni prostor.

Samo stvarno teshko da tje to da bude gotovo chak i za sledecu sezonu,jer dodjem tako dok se nishta ne deshava da vidim kako se radi,i tamo bukvalno 2 choveka stoje i kao neshto stavljaju daske,neshto tu muljave...

stex

Srpska posla sve se zavrshava samo ako mora i u poslednji trenutak ali ipak Jagodina ce biti jedini grad u Srbiji koji ce posle Beograda imati reflektore!! Kad samo vidim stadione u nasoj ligi plache mi se! e u 21 veku mi imamo samo 2 stadiona sa reflektorima i onda traze gledaoce da na 40 stepeni dodju na stadion. Kad ce mo mi dochekati da nasha liga igra nocu...bice za jedno 100 do 200 godina a pritom savez nece da se umesha u da postavi uslov nego kuchici trche po igrlishtu za vreme utakmice!! U NORMALNIM ZEMLJAMA IZA GOLOVA SE NALAZE NAVIJACHI A KOD NAS PASU KRAVE!!! IFRASTRUKTURA JE OSNOVA SVEGA I ZATO SVAKA CHAST JAGODINI VALJDA CE SE NA NJU UGLEDATI I NOVI SAD, CACAK I OSTALI TZV. FUDBALSKI CENTRI!   HVALA ZA SLIKE I INFORMACIJE OKO REFLEKTORA!

svajcarac

Hvala i od mene za info.
Stex potpuno si u pravu.Nadam se i ja da ce se zavrsiti sto pre jer ako zahladi kao sto zna po neki put odlozice se radovi na prolece.
A sto se tice utrcavanja kucica ima toga i u ostalim puno boljim ligama.Vidjao sam i pernatu zivinu (kokoske i pevce) pa niko nije kaznjen zbog toga.Mada treba dobro ograditi a i zabraniti uvodjenje pasa na stadione.

Sawovsky

Evo nekih slika shto sam danas slikao:

ribica

Stadion izgleda bas super :xq004:

stex

Za autentika shta bi sa reflektorima ti reče ovog meseca 100%.....gde zapelo sad...i dali se stadio josh gradi ili je stalo sa gradnjom

autentik

Sawovsky

Valjda ce bar da postave stolice na severu do Zvezdinog gostovanja :/