Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ĆELAVOST

Započeo Mira, 10-07-2007, 12:58:10

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Mira

Amerikanci su otkrili vezu izmedju ćelavosti i bolesti srca i krvnih sudova kod muškaraca. Ćelavi muškarci su navodno više izloženi riziku od kardiovaskularnih oboljenja, kao što je srčani udar. Ne zna se zašto je to tako, verovatno se radi o povišenom nivou muških hormona koji doprinose povećanju pritiska, pa shodno tome i razvoju asteroskleroze.
("Men's Health")

autentik

Citat: Mira  10-07-2007, 12:58:10
Amerikanci su otkrili vezu izmedju ćelavosti i bolesti srca i krvnih sudova kod muškaraca. Ćelavi muškarci su navodno više izloženi riziku od kardiovaskularnih oboljenja, kao što je srčani udar. Ne zna se zašto je to tako, verovatno se radi o povišenom nivou muških hormona koji doprinose povećanju pritiska, pa shodno tome i razvoju asteroskleroze.
("Men's Health")

Ja ću onda da oćelavim mnogo brzo - tj. da odapnem  -  a i dosta je bilo

autentik

hehehe

neće niko da komentariše

Ma ne dam se ja tako lako

BORBE MORA DA BUDE

Loremo

Citat: autentik  14-07-2007, 16:16:03
Citat: Mira  10-07-2007, 12:58:10
("Men's Health")

Ja ću onda da oćelavim mnogo brzo - tj. da odapnem  -  a i dosta je bilo
Zar imas kardiovaskularne probleme?

autentik

pa malo srce  zeza

ništa strašno

Loremo

Rekao doktor? Ili ti ga je neka devojcica "slomila"?

autentik

ma ne    ne     ne   devojčica

kakvi,   a nije mi ni doktor rekao

malo više hoće da preskače  tako da sam sam zaključio

STRIPOTEKA

Onda neki decko,doduse i sam znas da toga u Jagodini nema,tako da...........

autentik

hehehe

ne daj bože

nego sedim za kompom po celi dan, pa malo ne valja za srce  svo to sedenje

a kad krenem da trčim onda još gore

cedim  16 sati za kompjuterom  pa idem na trčanje  sat vremena  -  Šta da ti kažem  Srce mora malo da preskače tim ritmom

STRIPOTEKA

Nemoj da se prepustas slucaju,najiskrenije ti kazem,niko nije nacisto zdrav,hoce to jos i ako si pusac,znas,moj drugarski savet obidji lekara

autentik

ma ne pušim, ne pijem,  ne pijem kafu

svako jutro ustajem u 7 i šetam  30 min do grada, kupim hleb i tako to

i vratim se nazad

ookkii

ja lezem u 7 ustajem oko 3,4 pijem pivo, kafu, ne setam se ceo dan blejim pored kompa, uvece idem u grad dolazim oko 2,3, i nastavljam avanturu za kompom do 6,7 i idem da spawam,!><< a i sami vidite kad postavljam teme

STRIPOTEKA

vratimo se temi,ako si celav onda ti je oprosteno

autentik

pa kažem ako imaš problema sa srcem ------>  onda imaš problema sa kardiovaskularnim sistemom  ----->  onda ćeš da oćelaviš

eto   -  ja ću sigurno

ookkii

Citat: STRIPOTEKA  04-08-2007, 09:10:55
vratimo se temi,ako si celav onda ti je oprosteno

nisam celav

Louis

Ja JESAM! I ponosim se time!
"Nigde neces naci celavog magarca, samo uceni ljudi celave!"
To sam negde cuo, a i slazem se s tom izjavom, cija god da je!

Ivanka

Meni se čine ćelavi muškarci šarmantni. Moraju više da se potrude oko žena, za razliku od kosatih "frajera"

Dak

Ljudi,ja sam celav na oca i imam problema sa stomakom,da ne zalazim u detalje.Eto novog zadatka za one koji bi da otkrivaju i dokazuju raznorazne povezanosti-onako kako im odgovara!