Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Rusko groblje i staza za trčanje

Započeo autentik, 17-07-2007, 17:09:50

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

MIK

:aq28:

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?! kako ide sa Gazdaaaa, kad'u'vatis vreme a?  :aq21:

autentik

Nisamo bio odavno, ali moracu da se vratim u formu

vesna05

Izgleda da sam samo ja jos uvek tamo ..... poslednjih dana je krenulo uredjenje zelenih povrsina.Posadjeno je dosta novog drveca, novih tujica, a veliki deo zbunja je ociscen.Ne znam sta je jos u planu.

autentik

lepo lepo, moram da odem neki dan da vidim...

MIK

:xq005: ako Gazda, samo ti idi i gledaj :aq01:

Mister

trcanje i staza na ruskom groblju! Extra!! :)

krimortus

fino su sredili jedan deo ruskog....zasadili jelkice, postavili nove klupe...postavili golove za mali fudbal....dobar deo zbunja su uklonili...

bogami nesto fino se sprema

autentik

nemoj da pričaš... to je lepa vest...

krimortus

Dragi ljudi

Konačno smo uspeli. Dobicemo stazu na Ruskom groblju za trčanje, kao i propratne mašine za vežbanje.
Meni je mnogo drago i nadam se da svi možemo da se odazovemo na ovu akciju i da bar malo učestvujemo u čišćenju Ruskog.

Ispod na plakatu stoji i neki broj kao kontakt osobe kojima se možete javiti kako bi se pridružili akciji a  to su Milos  066/40-20-82 i Goran 061/13-44-44-2

P.S. Jedino što ne mogu da verujem je da gospodin gradonačelnik neće da da NITI DINAR za uređenje istog ????!!!! a za Đ.brdo je uloženo toliko toga

autentik

Bravo, svalka cast. odlicna vest

MIK

:xq005: to ce Gazda da ti da volju kako vidim :aq21:
:aq28:

krimortus

pasce neki sajt :)

autentik

Svilena

.

krimortus

znam... ali na ruskom realno ima tri puta vise ljudi nego u Potoku, preko dana!!!!???

krimortus

Konačno postavljene spravice....svaka čast za akciju...naoružajte se samo nekim rukavicama za vežbanje i pravac Rusko.

autentik

e to, hteo sad da idem da slikam, ali nisam stigao....

krimortus

gotovo sad ;) ja sam specijalni izvestac odozgo :))

autentik

Citat: krimortus  24-10-2012, 22:15:07
gotovo sad ;) ja sam specijalni izvestac odozgo :))

Hvala Hvala na informacijama