Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

POHVALITE ILI NAGRDITE FIRME IZ JAGODINE

Započeo government, 05-08-2007, 05:57:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

pe-tar

Aaaa, to li je! Umesto bensendina ja konzumiram isključivo alkohol! Valjda sam zato položio iz prve (pre 36 godina)!

Luna

Alkohol pred polaganje voznje   :xq003: ,izvini,stariji si covek, ali ti to ne verujem!!!  :aq01:

Taj Bensedin mi je bio ostao jos od gostiju iz Srbije,osim tada nikad ga nisam ni probala. :xq006:

micha56

Ljudi, poznajem ovu tematiku polaganja vozackog ispita dobro.
Mogu da vam kazem da ima dosta razloga zasto koandidat pada na vozackom ispitu i rzalikuju se ti razlozi u zavisnosti od tipa ispita (teoretski, prakticni), od starosti kandidata, kao i od pola.
Pod uslovom da je kandidat dobro i prema propisima obucen, u najcesce razloge spadaju: trema, strah i stres. Pa prema tome, tablete, kao i alkohol mogu malo da "ukoce" tremu li strah, ali najverovatnije ce da ukoce i kandidata i od brzine njegovog reagovanja nema nista, sto znaci da mu to smanjuje sanse da polozi vozacki ispit visestruko.

Luna

Molim te objasni mi kakve tu veze ima pol kandidata?
Po meni kljucnu ulogu ima komisija,pod uslovom da je kandidat dobro osposobljen da se ukljuci u saobracaj.

Ali posto to nije tema,predji molim te ovde,jer druge teme o saobracaju ne mogu da nadjem.

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=3986.0

micha56

Pa ima, ima - zene su pazljiviji vozaci, vise ziherasi, ne rizikuju nikad ako ne moraju i pre poloze testove od muskaraca.
a muskarci - mnoooogo vise rizikuju (voze ofanzivno), imaju vise saobracajnih nezgoda i to sa teskim posledicama, ali pre poloze voznju na ispitu.

Evo toliko - necu vise, niti da se prebacujem na drugu temu. Meni je saobracaja dooooosta.

Mac

A moze i prosto da te namerno obaraju.  :aq01:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Ivanka  09-01-2010, 17:43:01
Par dana pre isteka roka je 50% jeftinije. Ja tako kupujem natren za svekrvu.

Na taj način možeš i konopac da joj kupiš.  :xq005:

Luna

Citat: Mac  10-01-2010, 23:20:23
A moze i prosto da te namerno obaraju.  :aq01:
:aq29: :aq29: Dok ne ispunis odredjene uslove!

Svilena

Bevana, da! To je hod po mukama!

Dodajem i mraviće, male, slatke, žućkaste, u impozantnom broju, u pogači iz pekare "Nikola" na pijaci!

Ivanka

Citat: Svilena  13-01-2010, 15:40:47
Bevana, da! To je hod po mukama!

Dodajem i mraviće, male, slatke, žućkaste, u impozantnom broju, u pogači iz pekare "Nikola" na pijaci!

Svilka, to su ti proteini.i još besplatno!

pe-tar

Citat: bevana  13-01-2010, 13:55:41
do lekara u nasoj bolnici je apsolutno nemoguce doci.je**le ih reforme.   :xq010:
Draga Bev, za to možemo da zahvalimo našem večitom ministru Tomici! Na čelu sa Botom i Vladom!

pe-tar

Pa to ti nije nikakav problem, ponesi 50 evara i idi kod njega kući!

micha56

Probaj sa flasom dobre domace rakije, ali tesko ....
Danas iz prijateljstva skoro niko nista ne radi.
Rade za pare, ili po sistemu ja tebi - ti meni.

groucho

Pa kako da dodjes do lekara sem da cekas? Ja ne znam stvarno sta vi ocekujete? Tamo je konstantno puna cekaonica(ako pricamo o opstoj praksi).

Stegnite Palmu da otvara ambulante po gadu i selima pa ce se lakse dolaziti do lekara  :aq01:

Luna

Nije tema "Pohvalite nesto u Paracinu", ali ja sam se proslog leta prijatno iznenadila u medicinskim ustanovima: u Decjoj bolnici,  Domu zdravlja i Ambulanti zeleznicke stanice u Paracinu!
Malo cekanja naravno,ali osoblje i doktori jako predusretljivi,prjatni i korektni! Uz pruzanje pomoci naravno. Jedan veliki preokret!

vesna05

Ja moram da kazem da su bili vrlo ljubazni kad sam ja bila bolesna.Probudila sam se sa 40 temperaturom,jedva sam stigla do bolnice koja mi je 5 minuta od kuce.Rekla sam onoj sestri na salteru da mi je mnogo lose,da nemam knjizicu iz Jagodine nego iz Kragujevca i da li mogu da me prime.Dosla sam u vreme pauze,u subotu i cekala oko 10 minuta da se zavrsi pauza.Odmah me je uvela,doktorka me je pregledala,cak sam i vrlo kratko cekala za injekcije jer su me neke bake pustile preko reda jer mi je bilo lose i nisam mogla da stojim.
Mozda sam samo imala srece ali verovatno sam im toliko lose izgledala da su me odmah primili.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: pe-tar  15-01-2010, 12:58:23
                             Pa to ti nije nikakav problem, ponesi 50 evara i idi kod njega kući!

50 evara ? Pa za 50 evara neće ni kroz špijunku da te pogleda a kamoli da te primi.  :aq01:

1 mnogo korumpiran dr u Ćupriji (inače, đubre od čoveka) trebao da operiše nekog čiču a čiča bedan, jadan pa mu daje 50 evra. A ovaj doktor mu kaže: "Pa ja za 50 evra ne mogu ni novine da kupim !"  :xq005:

A ja se mislim koje novine taj debil čita- neke istraživačke novine NASA-e ?  :aq01:

micha56

A jel ste culi za istiniti dogadjaj, kada je coveku, koji zivi i radi u inostranstvu, bila jako bolesna majka. Nije mogao,naravno, da dodje trenutno - sve u svemu dok je dosao, nju primili u bolnicu, lecili i ona umrla tog dana ujutro, kada je on konacno stigao u bolnicu.
Naravno, potrazi lekara, koji ju je lecio i ne znajuci da je umrla. Lekar ukapira, da on ne zna da je ona vec pokojna i u momentu kada mu je ovaj stavljao malo vecu kolicinu para u dzep kaze - NISTA NE BRINI IZVUCICEMO JE MI.
Mislite da je vratio pare coveku, kad je ovaj saznao da mu je majka umrla ...?

vesna05

Pretpostavljam na koji deo mislis,stvarno su napravili haos tamo.Srecom pa mi nista ne fali,kad mi treba uput za analize ja odem kod onog gde je najmanja guzva.

Svilena

Da, Bevana, veliki, veeeeeliki problem!

Ono što je ostalo u ambulanti je najblaže rečeno UŽAS, a lekar koji me je pratio i lečio poslednjih dvadeset godina mi je nedostupan,
osim u privatnoj praksi ili na bolničkom lečenju.