Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

100% Pamucna sintetika @ Pozitiv radio, 107,4 mHz, sredom od 22 h

Započeo Rope, 08-08-2007, 00:03:06

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

Rope

tema ovonedeljne emisije: Psych[edelic]/ Freak Folk + Alternative Noir Country + Gothic Americana = New Wierd America [and rest of the world]

autentik

ne slušam to

a kaži mi iz kog grada je ova radio  APSOLUT  ?

ONA

Pa iz Jagodine,bice ga i u nastavku ako dobije lokalnu frekvenciju,ime vlasnika cu naravno precutati,mada licno ja sam vise fan MAUS radia

autentik

Neka mi neko da broj telefona  APSOLUT radia

imam poslovnu ponudu za njih

Rope

radio jos uvek nema telefon, ali ti mogu poslati mobilni [neformalnog] vlasnika privatnom porukom, ako zelis..

a propo ovonedeljne emisije - bez alternativnog kantrija i gotik amerikane ovoga puta; samo ovo ostalo pobrojano.

autentik

autentik

Citat: ONA  08-08-2007, 08:31:07
Pa iz Jagodine,bice ga i u nastavku ako dobije lokalnu frekvenciju,ime vlasnika cu naravno precutati,mada licno ja sam vise fan MAUS radia

Maus radio radi jos par meseci i gotovo

nisu konkurisali za frekfenciju

tako da možeš da pređeš na Apsolut radio - dobra muziku puštaju i to raznovrsnu

autentik

Uskoro i jedna mala prezentacija o njima

tako da ćete moći pročitati nešto više

Rope

rece mi malopre Darko da ste se videli.. a propo raznovrsnosti - znam da si rek'o da ne slusas, al' svejedno poslusaj veceraske... i vi ostali! :)

autentik

pa nisam znao da postoji uopšte do pre neki dan kada si otvorio ovu temu

a i slučajno sam naleteo do nejgovog telefona

evo baš sada slušam Apsolut Radio   -  slaže se nekako  Apsolut  i Autentik  -  u rečima

hehehehe  -  biće dobre saradnje

Rope

bice.. do dobijanja frekvencije, kada se ime menja u Pozitiv ;) Salim se, slozice se, valjda, jos u necemu u medjuvremenu...

autentik

pa naravno da ćemo se složiti

nego, što će da menjaju ime u Pozitiv  -  Apsolut je mnogo bolje ime za radio

Pozitiv imaš mnge firme koje se zovu tako

a Apsolut imaš samo servis vozila   https://www.apsolut.co.yu/

i to je to  u Srbiji  -  ja mislim da je mnogo bolje ime  Apsolut

Rope

I Ja mislim, ali to je odluceno pre nego sto sam ja dos'o u poziciju da mislim o tome.. ako sam i sad...

autentik

pa valjda će da prevagne na onu stranu na kojoj je većina

ONA

Morace da promeni ime(zna Darko zasto je to tako),ja ga pozdravljam i zelim mu da uspe u celoj toj jurnjavi,sve najbolje,tacno je da Mus radio nece raditi jos dugo,jer i nije konkurisao za frekvenciju,dobro je sto ce biti Radio POZITIV,I drago mi je sto vam se dopada raznovrsna muzika,ali Darko (na srecu) nije amater u tom posu i odlicno zna da kad bude krenuo sa radom da ce morati TU muziku da prilagodi trzistu,to je tako nekome na zalost,nekom na srecu,ja mu opet zelim sve najbolje,najiskrenije

autentik

Rope

nego, je l slusao, bre, neko emisiju? :P Pustite radio, radio, pa radio, ovo je tema o emisiji! :D Salim se, samo nastavite... ;)

autentik