Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pomoc gradjanima!

Započeo inamil, 12-08-2007, 17:43:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

Citat: opajdara  20-08-2007, 21:49:10
OD RHMZ????????????  :aq21: Njih, bre, nema kuce za sta da ujede  :aq21: Niti imaju pare za rakete niti imaju cime da ih dopreme do odredista niti ima ko  :aq21: E, jaku bi firmu ojadili  :aq21:

rhmz je drzavna institucija i iza njih stoji rs koja ima vec dve godine suficit u budzetu. kada bi ih osiguravajuca drustva jedared samo "nategla" odmah bi se naslo para i za rakete i za dopremanje i za sve ostalo

inamil

isplaceno po stanu 6 000 dinara ili po kuci oko 10 000-12 000.eto ti ZS ja sam rekla da je duznost da se pomogne ljudima!samo sto je drzava pomogla a ne vas predsednik!

Loremo

Jesu li te sume za sanaciju ili se potpuno pokriva steta?

I zar je svima ista suma? Bez obzira sto je neko imao vecu a neko menju stetu?

inamil

Jao ne pitaj.Zgrada gde ja stanujem i ostale pored imaju na krovu neke table sive.prvo je komisija izasla i davala po ulazu 6000 a u zgradi ima cetiri stana.onda smo se bunili i tako podigli cenu.nekima je odmah ocenjeno 100 posto stete a nekima nista a nisu ni gledali.e kad smo se pobunili danas su bili opet i sredili.pozz

zs

Citat: inamil  21-08-2007, 16:31:06
isplaceno po stanu 6 000 dinara ili po kuci oko 10 000-12 000.eto ti ZS ja sam rekla da je duznost da se pomogne ljudima!samo sto je drzava pomogla a ne vas predsednik!

pa o tome sam ti i pricao da drzava treba da pomogne, njihova sluzba je napravila sitauciju

inamil

mozda bolje da objasnim ovako.zgradu prekriva tih 180 tabli koje su skroz unistene.prvo su po zgradi dali 30 tabli a nekima njihovima svih 180.e kad smo se pobunili priznali su nam 120 od 180.

zs

Citat: inamil  21-08-2007, 16:58:26
mozda bolje da objasnim ovako.zgradu prekriva tih 180 tabli koje su skroz unistene.prvo su po zgradi dali 30 tabli a nekima njihovima svih 180.e kad smo se pobunili priznali su nam 120 od 180.

ljudi su cudo

Loremo

Ipak sam prijatno iznenadjena! Pored svih mankamenata, ispali su vrlo ekspeditivni!

Za samo deset dana isplata! :aq07: A mi im u startu uskratili poverenje! :aq24:

Mada, mogla bi i opstina tu, bar nesto, da uleti!  :aq15: Te sume su mi nesto male.

Loremo

Citat: inamil  21-08-2007, 16:58:26
Cekaj, kako dali? Ko je menjao te table? Sami stanari ili...? :aq15: