Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

JAGODINSKI MEDIJI

Započeo ONA, 20-08-2007, 11:08:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ponovo odložena prodaja JIP ''Novi Put'' zakazana za 21. mart

Louis

Citat: GODO  04-01-2008, 07:57:52
Prema poslednjem izvestaju RRA lokalne radijske frekvencije dobijaju GONG, MORAVA, POZITIV, i LjUBAV. Radio Jagodina vec ima regionalnu dozvolu .
Na njihovom sajtu nema tog obavestenja!

GODO

Jedine stanice kojima su prihvacene dokumentacije,pre konacne dodele dozvola za rad.Kako se dobijaju 4 lokalne dozvole,a prihvacene su 4 dokumentacije ,to bi trebalo da bude to.
Nisam bas strucnjak ali tako pricaju zainteresovani vlasnici stanica. A i u NOVOM PUTU je bio spisak stanica sa urednom dokumentacijom, koji je objavila RRA.

GODO

Na forumu AUTENTIK objasnjava kako neko iz NOVOG PUTA nije imao vreme da postavi novi broj on line, TV Jagodina danima ne radi,jedino radio nesto svira i emituje bajate vesti iz zemlje i sveta ali ne i iz Jagodine.
Sta je sa lokalnim medijem, da li je u raspadu ili sta?

autentik

ma nisu krivi oni sto nisu mogli da postave vesti, niti sam kriv Ja, jednostavno serveri su gore u Beogradu popadali, i dva dana nije radila baza podataka, nista nije moglo da se digne gore, a jedno vreme nije ni radio ceo sajt.  Znaci to nema veze sa njima. Mislim da je sledeca kupovina Novog puta zakazana negde a kraj marta.  A prica se da ce da je rasparacuju, da svako uzme po neki kolac, jedan radio, jedan Tv stanicu, a neko peti  novine

dopadate mi se

Ja znam za vas grad, zato sto se TV Palma Jagodina, emituje u Skoplju, Makedonija.
TV Palma to odlicno radi, znam puno stvari o vama, vasem gradu, vasoj okolini, vasi sajtovi na internetu su prepuni informacija.
Meni se veoma dopadete.
pozdrav od Skopje, Makedonija

Fanta

Nista od kupovine NIP Novi put... ide se na to da odu u stecaj, pa onda neko da ih kupi. Mada nema smisla sta uradise sa ovom kucom...

GODO

46 ti rodjendan RADIO JAGODINE. Sve cestitke na zilavosti.

KIMI

Danas sam pokusavao da pratim prenos fudbala,sa Napretkom iz Ks,i signal Radio Jagodine je mnogo slab i los,sve seoske stanice se bolje cuju.Zalicu im se u ponedeljak,stvarno nema smisla,zasto dobijaju pare iz budzeta kad se cuju u dva sokaka.Nekad sam ih slusao u Levcu bez problema a sad su regionalna stanica i duplo golo.

autentik

Pa Predajnik na Crnom Vrhu im ispao, to se dešava

KIMI

Desava se to ali njima bas cesto.Ovako mi je objasnjeno od nekog ko je odgovoran za nesto jer su me vozali sa lokala na lokal.Oni imaju predajnik koji se sastoji iz cetri dela i tri su im se pokvarila a i ovaj cetvrti ne radi kako treba pa umesto da rade sa (ovo sam zapamtio) 1000w rade sa 200w a cesto i sa manje. Sto bi rekao Autentik DESAVA SE TO.

autentik

Nova koreografija Tv Jagodine

Par slika sa skromne proslave godišnjice TELEVIZIJE JAGODINA

z.s.

Citat: autentik  28-12-2008, 13:40:47
Nova koreografija Tv Jagodine

Misliš PALMOVIZIJA 2. kanal ?!   :xq010:

Fanta

A jel Vesna napredovala u tv vidiljivo lice?

government

Ko je ovaj Bukovski sa djozama?

autentik

To je jedan Extra Lik

Mislim da radi Dogadjaje ili tako nesto u Novom Putu - Novine

gremlin

government

Citat: autentik  01-01-2009, 11:20:36
To je jedan Extra Lik

Mislim da radi Dogadjaje ili tako nesto u Novom Putu - Novine
danke Deutchland

autentik

Ste čuli da Radio Morava više neće da emituje signal... gasi se...

krimortus

Citat: autentik  02-07-2010, 19:20:24
Ste čuli da Radio Morava više neće da emituje signal... gasi se...

to je jako tužna vest...evo ne mogu da se oporavim od tuge...

da je sreća da mesto nje otvore neku normalnu stanicu sa normalnom i STRANOM muzikom...